ΞΕΣΠΑΣΕ ο Ριχάρδος στην Τατιάνα Στεφανίδου «Είμαι ευεργέτης της Ελλάδος»…..μετά την αποφυλάκιση του.

0
622

Έλιωνε χρυσά δόντια και βαφτιστικούς σταυρούς που έδιναν οι Έλληνες σε στιγμή αδυναμίας για να σωθούν από την Κρίση που προκάλεσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τα πουλούσε με την σφραγίδα του Ελληνικού Κράτους και της Ευρώπης απολύτως νόμιμα στην Τουρκία για να αγοράζουν F-35 και S-400.

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς, ο γνωστός ενεχυροδανειστής με την αλυσίδα που αριθμεί περισσότερα από 100 καταστήματα στην Ελλάδα, μίλησε για τις κατηγορίες περί λαθρεμπορίας χρυσού που του είχαν προσαφθεί και κατέρρευσαν οδηγώντας τον σε προφυλάκιση και μετέπειτα σε αποφυλάκιση:

«Τα ενέχυρα στα καταστήματά μου δεν πειράχτηκαν. Όλα τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Σε εμένα, στα δικά μου καταστήματα δεν βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά».

«Κάνουμε συναλλαγές με κάποιος Τούρκους. Πουλάγαμε όλοι σε εταιρείες της Τουρκίας, υπήρχαν μεσάζοντες. Οι εξαγωγές ήταν νόμιμα από τα ενεχυροδανειστήριά μου. Όλοι δουλεύαμε με την Τουρκία γιατί έχει καλή τιμή».

Σχετικά με τον χρυσό στην Τουρκία δήλωσε:

«Έχει πρώτον καλύτερη τιμή. Δεύτερον εγώ ο ίδιος πήγα στην Τράπεζα Ελλάδος για να πουλάω και μου είπαν ότι δεν αγοράζουν από εμπόρους, παρά μόνο από ιδιώτες. Αυτά τα χρόνια πούλησα στην Τουρκία και έκανα καλό στο ελληνικό κράτος. Ήταν 45.000 ευρώ το κιλό. Τώρα είναι 35.000 ευρώ το κιλό. Πέντε χρόνια στέλνω χρυσό και τα λεφτά έρχονται στην Ελλάδα. Πέντε χρόνια που εξάγω την πάτησαν οι Τούρκοι με τον χρυσό»

Για πανηγυρική δικαίωσή του έκανε λόγο ο Ριχάρδος, όπως είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ:

«Κατασχέθηκαν ορισμένα πραγματάκια παρότι είχαν τα νόμιμα παραστατικά. Αυτά που πήρε η αστυνομία από εδώ, θα επιστραφούν. Τα ενέχυρα όλης της Ελλάδας είναι ασφαλή, να το γνωρίζει ο κόσμος.

Οτιδήποτε βρέθηκε σε μένα ήταν νόμιμα. Ορισμένα που πήραν από τα καταστήματά μας, ζήτησαν να πάμε τους φακέλους με τα νόμιμα παραστατικά. Μου είπαν ότι θα τα δώσουν όλα πίσω. Οποιος θέλει τα παίρνει, όποιος θέλει να έρθει να τα πάρει πίσω, τα παίρνει, όποιος θέλει παραμένει με τους ευνοϊκούς όρους της επιχείρησής μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here