Ξυπολυτάς: Ο Υποψήφιος με τις γραβάτες και το…«ανορθόγραφο» Επώνυμο!

0
743

Έχει αδυναμία στα κοστούμια αλλά δεν μπορεί να «πλασάρει» τον ίδιο του τον εαυτό!

Ξέρετε τι είναι να κατεβαίνεις Υποψήφιος, όχι Πρόεδρος σε Σύλλογο ή Διαχειριστής σε πολυκατοικία, αλλά Βουλευτής και μάλιστα σε περιοχή που αποτελεί παραδοσιακή δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας και να μην μπορούν να γράψουν σωστά το επώνυμό σου;

Κι αυτό όχι επειδή οι συντάκτες των κειμένων που αναρτώνται στις ιστοσελίδες δεν ξέρουν καλά Ελληνικά, αλλά επειδή πολύ απλά δεν σε γνωρίζουν, όσο γνωστός κι αν νομίζεις ότι είσαι λόγω της καλογυαλισμένης εικόνας σου.

Αυτό συμβαίνει με τον Βασίλη Ξυπολυτά, ο οποίος ήταν υποψήφιος Βουλευτής στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Δίνει ο άνθρωπος το παρών σε εκδηλώσεις, αναφέρεται το όνομά του σε ρεπορτάζ και τον γράφουν ως «Ξυπολητά», ενώ θύματα της άγνοιάς του ονόματός του έπεσαν και άλλοι που τον έγραψαν «Ξυπολιτά».

Και το να κάνουν λάθος το επώνυμό του δεν συνάδει με την εικόνα που βγάζει προς τα έξω. Ακριβά κοστούμια, γραβάτες με σφιχτό διπλό κόμπο, εντυπωσιακές φωτογραφίες και όλα τα συναφή.

Για του Λόγου το Αληθές δείτε αποσπάσματα από μεγάλα ειδησεογραφικά sites:

Πηγή parapolitika.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Kifisia Press:  Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδα μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.  Η Kifisia Press δεν λογοκρίνει τις γνώμες των σχολιαστών.  Προειδοποίηση: Για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση άρθρων αντίθετα με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο της Kifisia Press.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here