ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ.

0
405

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και o Δικηγόρος Γιάννης Κοραχάης, Νομικός  Σύμβουλος στο  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

O Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε για τη νέα συνεργασία:

Η “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ”, υποδέχεται με Μεγάλη Χαρά, τον Δικηγόρο Γιάννη Κοραχάη. Είναι Νομικός Σύμβουλος στο “ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ” και  προηγουμένως σε Υπουργεία.

Το 2012 ήταν Υποψήφιος  Βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας. Αποφασισμένος να διαθέσει τις Γνώσεις και  τις Σημαντικές Εμπειρίες του στην Υπηρεσία του Δήμου και των Συμπολιτών μας.

Ο κ. Κοραχάης δήλωσε:

Αποδέχομαι με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, να ενταχθώ στον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» και να διεκδικήσουμε μαζί μια νέα θητεία.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχουν γίνει πολλά θετικά στον Δήμο μας. Μπορούν να γίνουν περισσότερα. Η παρουσία του Γιώργου Θωμάκου στην Δημοτική Αρχή αποτελεί αναμφισβήτητη εγγύηση γι’ αυτό.

Ιδιαίτερα σε αυτές τις εκλογές, όπου δήθεν πιεστικά ψευτοδιλήμματα εκφράζονται από αυτούς που αναζητούν τα εύκολα, επιθυμούν να καθοδηγήσουν τους δημότες και να μας υποδείξουν το «καλό» για τον τόπο που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, η ψήφος μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερο νόημα.

Για τους λόγους αυτούς, θεωρώ καθήκον μου να χαιρετήσω το εγχείρημα του Γιώργου Θωμάκου, δηλώνω τη διάθεσή μου να βοηθήσω και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να τον εμπιστευθούν για νέα θητεία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Γιάννης Κοραχάης γεννήθηκε το έτος 1967. Είναι γιός του δημοσιογράφου, διατελέσαντος Προέδρου της ΕΣΗΕΑ και Βουλευτή Βασίλη Κοραχάη και κατάγεται από την Άνδρο. Από την πλευρά της μητέρας του Λευκής, κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη.

Αποφοίτησε από τη Λεόντειο Νέας Σμύρνης και είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Νομικής. Ασκεί  το επάγγελμα του δικηγόρου από το έτος 1990 και κατέχει θέση Νομικού Συμβούλου στο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.

Έχει διατελέσει Νομικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Εξωτερικών, Προστασίας του Πολίτη και Μεταφορών.

Πολιτεύθηκε στις Εθνικές Εκλογές του έτους 2012 με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφιος στην Α’ Αθηνών.

Συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές του έτους 2014 στο Δήμο Αθηναίων, με την παράταξη «Αθήνα Μπορείς» του υποψήφιου Δημάρχου Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Έχει πολυετή και έντονη κοινωνική παρουσία σε δράσεις που αφορούν σε ζητήματα Ασφάλειας των Πολιτών και διεκδίκησης των Δικαιωμάτων του Καταναλωτή.

Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ιστοσελίδες με μεγάλη αναγνωσιμότητα και έχει παραστεί σε συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα.

Με τη σύζυγό του Μαρία Παπαβασιλείου έχουν αποκτήσει δύο γιούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here