Οδυνηρές Διαπιστώσεις: Κυβέρνηση με ανεπαρκείς Υπουργούς, δεν μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες την ευημερία που αξίζουν!…του Βασίλη Βιλιάρδου

0
392

Ο Υπουργός, αφού έχασε το λογαριασμό στην οικονομία, προξενώντας τεράστιες ζημίες στην Ελλάδα που κάλυψε με 51,5 δις € δανεικά, χάνει το λογαριασμό και στις υποδομές/μεταφορές-δηλώνοντας πως ο σιδηρόδρομος στην Ελλάδα θα μείνει κομμένος στα δυο, με τη Θεσσαλονίκη αποκομμένη, τουλάχιστον για 18 μήνες!

Ακόμη χειρότερα, φαίνεται πως η Ιταλική Hellenic Train που αγόρασε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μόλις με 45 εκ. και με προίκα 750 εκ. που θα πληρώσουν οι Έλληνες, θα διεκδικήσει αποζημιώσεις-ενώ ο υπουργός δεν δίνει στοιχεία, σχετικά με το πόσα της οφείλουν ο ΟΣΕ και η ΓΑΙΑΟΣΕ, ούτε πόσα τους οφείλει.

Το μόνο που κάνει είναι μεγαλεπήβολα σχέδια, για σύνδεση του σιδηροδρόμου με τα Βαλκάνια και την Ουκρανία-εξυπηρετώντας τους Αμερικανούς, όπως είχαμε προβλέψει με επίκαιρη ερώτηση μας πριν 2 χρόνια, ζητώντας όμως να αναλάβουν το κόστος οι ΗΠΑ.

Κυβέρνηση πάντως με ανεπαρκείς υπουργούς, δεν μπορεί να προσφέρει στους Έλληνες την ευημερία που αξίζουν-παρά το ότι η Ελλάδα είναι μια πάμπλουτη και πολλαπλά προικισμένη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here