Οι Ρώσοι Δημοσίευσαν τα Ονόματα και Φωτογραφίες των 65 Ουκρανών Αιχμαλώτων που σκότωσε το Κίεβο με Patriot PAC-2.

0
232

-Σκληρό βίντεο από την περιοχή της κατάρριψης….

Patriot PAC-2 Air Defense

Πτώματα των 65 Ουκρανών αιχμαλώτων που σκοτώθηκαν μετά από βολή από ένα Αμερικανικό α/α Σύστημα Patriot PAC-2 στο Ρωσικό Αεροσκάφος Il-76 μαζί με τις ταυτότητές τους και στα στοιχεία τους, λίγο πριν απελευθερωθούν σε ανταλλαγή με Ρώσους αιχμαλώτους, δημοσιοποίηση η Μόσχα.

Όλα αυτά ενώ η Ρωσική επίθεση στην περιοχή του Χάρκοβου φαίνεται ότι έχει ήδη τα σημαντικά εδαφικά κέρδη για τους Ρώσους. Περισσότερα για το θέμα αυτό σε λίγο.

Οι εικόνες από την περιοχή της κατάρριψης του αεροσκάφους, είναι πραγματικά σκληρές.

Η κατάρριψη του Ρωσικού αεροσκάφους και ο θάνατος των 65 και του 9μελούς πληρώματος και των συνοδών των αιχμαλώτων, είχε ως αποτέλεσμα να ανασταλούν όλες οι ανταλλαγές αιχμαλώτων.

Περισσότεροι από 10.000 Ουκρανοί έχουν παραδοθεί στις Ρωσικές δυνάμεις από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι περισσότεροι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην χώρα τους γιατί φοβούνται ότι το καθεστώς θα τους τιμωρήσει και θα τους ξαναστείλει στο μέτωπο.

Η Ανακριτική Επιτροπή της Ρωσίας έδωσε επίσης στην δημοσιότητα βίντεο που λέει ότι δείχνει Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο Il-76 που αργότερα συνετρίβη μετά την κατάρριψή τους από Ουκρανικά πυρά κοντά στο Μπέλγκοροντ.

Η Μόσχα κατηγορεί το Κίεβο ότι κατέρριψε το αεροπλάνο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 74 επιβαίνοντες σε αυτό. Οι 65 ήταν Ουκρανοί στρατιώτες που επρόκειτο να απελευθερωθούν, στα πλαίσια μιας ανταλλαγής με Ρώσους αιχμαλώτους.

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε ότι το Il-76 που συνετρίβη την Τετάρτη κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία καταρρίφθηκε από την Ουκρανικής αντιαεροπορική άμυνα.

Το βίντεο δείχνει οχήματα να προσεγγίζουν σε ένα αεροπλάνο Ilyushin-76, εν μέσω ενός χιονισμένου αεροδρομίου. Κάποιοι αποβιβάζονται από τα αυτοκίνητα και ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο.

Τα πλάνα δεν συνοδεύονται από ήχο ενώ εξηγεί ότι εικονίζονται Ουκρανοί στρατιώτες να επιβιβάζονται σε Στρατιωτικό Αεροσκάφος.

Δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επίσημη αντίδραση από την Ουκρανική Κυβέρνηση.

Υ.Γ. How the Patriot Missile System Works in Ukraine.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here