Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Γιώργος Χαρβαλιάς Ερωτά: Τι περιμένει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μετά από τέτοια καταστροφή;

0
558

-Ας βάλει και κανέναν πίσω από τα σίδερα μήπως και σταματήσει η κοροϊδία!…

Ξέρετε γιατί οι πολιτικοί μπορούν στις μέρες μας να σκοτώνουν κόσμο και να μένουν ατιμώρητοι; Γιατί μία από τις μεγαλύτερες «μεταρρυθμίσεις» που φρόντισαν να επιβάλλουν οι τιμωροί της χώρας την περίοδο της μνημονιακής εξάρτησης ήταν η ολική διάβρωση της δικαιοσύνης.

Εξαθλίωσαν τους δικαστές κι ύστερα τους ανάγκασαν να γίνουν πολιτικά τσιράκια της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας. Που με την σειρά της είναι εντολοδόχος του ξένου παράγοντα και των πιστωτών.

Η δικαιοσύνη λοιπόν είναι το πρόβλημα για όσα «τρελά» βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα.

Αυτή η τάχα μου ανεξάρτητη και αδέσμευτη, που σε ανώτατο επίπεδο κατάντησε παρακολούθημα του Μεγάρου Μαξίμου και στα κατώτερα στρώματα κυριαρχείται από κυκλώματα που εκβιάζουν απίθανες αποφάσεις για να πέφτουν σκληροί ποινικοί, λαθροδιακινητές και παιδοβιαστές στα μαλακά.

Σήμερα οι λεγόμενες «κατεπείγουσες προκαταρκτικές έρευνες», ειδικά για πράξεις ή παραλείψεις που έχουν να κάνουν με ευθύνες πολιτικών τείνουν να εξομοιωθούν με ανέκδοτο. Γιατί συνήθως αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο ατιμωρησίας.

Ο προηγούμενος εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έμεινε στην ιστορία για την έρευνα που διέταξε για τα Τέμπη και δεν «άγγιξε» ούτε εξ αποστάσεως πολιτικά πρόσωπα. Μερικούς μήνες νωρίτερα είχε διατάξει έρευνα για την σκανδαλώδη απαλλαγή των πρωταίτιων του σκανδάλου της Siemens, χωρίς κανένα πρακτικό αποτέλεσμα.

Μιχάλης Χριστοφοράκος | Ρεπορτάζ και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, την Πολιτική.

Ανάμεσα στους «απαλλαγέντες» ήταν ο ίδιος ο Χριστοφοράκος και ένα άλλο Διεθνές Λαμόγιο, ο τραπεζίτης Ζαν Κλώντ Οσβαλντ που ενώ βρισκόταν σε κάτοικόν περιορισμό έσπασε το βραχιόλι επιτήρησης και εξαφανίστηκε σαν…κύριος (το διανοείστε;).

Η διάδοχος του κυρίου Ντογιάκου, πολιτικά διορισμένη κι αυτή, είναι πιο ενεργή, φαίνεται όμως να εξαντλεί την ευαισθησία της σε ήσσονος σημασίας θέματα. Για το μοναδικό σοβαρό θέμα που ενδιαφέρθηκε, την δολοφονία του άτυχου Μιχάλη από τους Κροάτες Νεοναζί, ή έρευνα βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν, για να μην πω έχει πάει στο συρτάρι.

Στην περίπτωση της καταστροφικής πυρκαγιάς στον Έβρο που αφάνισε ένα τεράστιο φυσικό πνεύμονα και ένα Δάσος-Μνημείο, η κυρία εισαγγελέας ενδιαφέρθηκε, αντί για τις ευθύνες των πολιτικών, να ανακαλύψει τον «Εθνικό Κίνδυνο» από την δράση κάποιων αυτόκλητων «σερίφηδων» της μεθορίου που απελπισμένοι από την απραξία πήραν τον νόμο στα χέρια τους.

Παρότι δεν άσκησαν βία οι «σερίφηδες» βρέθηκαν στη φυλακή ενώ οι λαθραίοι επίδοξοι εμπρηστές (κατά τους ισχυρισμούς των πρόσκαιρων δεσμοφυλάκων τους) σύντομα θα διεκδικούν τα επιδόματα «πρόνοιας» του Ελληνικού κράτους. Έτσι…έχει παταχθεί το φαινόμενο του ρατσισμού στα σύνορα.

Ακόμη πιο πρόσφατα η κυρία εισαγγελέας, που φαίνεται έχει ιδιαίτερη έγνοια μην τυχόν και εκκολαφθεί το…αυγό του φιδιού, διέταξε έρευνα για το παραλήρημα αρλουμπολογίας του επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, τις αλληλοαναιρούμενες δηλώσεις του οποίου ουδείς εχέφρων άνθρωπος μπορεί να πάρει σοβαρά.

Η συνέχεια στη ΠΗΓΗ………….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here