Ο Αλέξης Τσίπρας ούτε Επιβεβαιώνει ούτε Διαψεύδει εάν «φύτεψε» τον Στέφανο Κασσελάκη….του Νίκου Ξυδάκη.

0
397

Στην κάλυψη ενός ψυχολογικού κενού στο εκλογικό σώμα του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε μεταξύ άλλων την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε:

«Μια εικόνα δεν μπορεί ποτέ να συμπληρώσει ένα στρατηγικό κενό ή ένα κενό πολιτικής. Βεβαίως, ο κύριος Κασσελάκης δεν είναι μόνο εικόνα. Νομίζω ότι έχει κάποια πλαισίωση, η οποία θα φανεί στο μέλλον.

Δεν είναι μόνος του. Κάποιοι τον βοήθησαν, κάποιοι τον στήριξαν, κάποιοι του άνοιξαν τα μάτια, του ρύθμισαν την προεκλογική του καμπάνια, η οποία ήταν είχε εξαιρετικά καλό χρονισμό, ήταν μια χορογραφία, δεν αναγκάστηκε»…ανέφερε σχετικά από τη δική του πλευρά ο Νίκος Ξυδάκης ενώ σε ερώτηση για το ποιοι είναι αυτοί που τον βοήθησαν σημείωσε πως:

«Και τα πρόσωπα που βλέπουμε είναι ήδη αρκετά. Δηλαδή πώς φάνηκαν; Που τον γνώριζαν τον άνθρωπο αυτόν; Δεν τον γνώριζε κανείς. Τον γνώρισαν και σε μία δύο εβδομάδες όλοι έπεσαν πλάι του να τον κάνουν Πρόεδρο και υποψήφιο Πρωθυπουργό. Αυτό έχει ένα ενδιαφέρον, σε επίπεδο στελεχικό»…και επανέλαβε «Δεν είναι μόνος του ο κ. Κασσελάκης. Κάποιοι τον έφεραν και κάποιοι τον στήριζαν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here