Ο Βασιλιάς είναι Γυμνός!…του Βασίλη Βιλιάρδου

0
418

Η θλιβερή σημερινή κατάσταση της Ελλάδας που βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, από όποια πλευρά και αν το δει κανείς, έχει μία πολύ απλή ερμηνεία.

Ειδικότερα, έως πρόσφατα κυριαρχούσε η «πλαστή εικόνα» μίας επιτυχημένης κυβερνητικής τετραετίας-η οποία οδήγησε στη μεγάλη εκλογική νίκη της ΝΔ, σε συνδυασμό με τις πολύ κακές «επιδόσεις» του ΣΥΡΙΖΑ τόσο ως Κυβέρνηση, όσο και ως Αξιωματική αντιπολίτευση.

Η «επιτυχία» όμως αυτή, ήταν η συνέπεια μίας πράγματι πολύ αποτελεσματικής κυβερνητικής προπαγάνδας, με τη συνδρομή της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΜΜΕ-επίσης, ενός άκρως αποτελεσματικού Πολιτικού marketing Αμερικανικής έμπνευσης.

Όλα αυτά με υψηλό κόστος φυσικά που ασφαλώς δεν πληρώθηκε από τη ΝΔ, αφού χρωστάει πάνω από 430 εκ. € – αλλά από τα κρατικά ταμεία, οπότε από όλους εμάς.

Με τον τρόπο αυτό, υποβαθμίσθηκαν ή/και κρύφτηκαν οι τεράστιες κυβερνητικές αποτυχίες σε όλα τα μέτωπα-από την οικονομία, όπου η κυβέρνηση αύξησε τα χρέη και τα ελλείμματα μας όσο καμία άλλη στο παρελθόν, με την ακρίβεια ανεξέλεγκτη, έως την εσωτερική μας ασφάλεια, όπως φάνηκε από το έγκλημα των Τεμπών, από τις πυρκαγιές ή από τους Κροάτες χούλιγκαν.

Επίσης από τα Εθνικά, όπου η δήθεν φιλική διαπραγμάτευση με τους Τούρκους, κατέληξε σε μία νέα έξοδο του Τουρκικού Γεωτρύπανου στο Αιγαίο-εύλογα, αφού οι συζητήσεις με τέτοιους δικτάτορες, έχουν πάντοτε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά δε τα Σκόπια και την Αλβανία, έχουν αποθρασυνθεί εντελώς-από τις παραβιάσεις της συνθήκης των Πρεσπών, έως τη φυλάκιση του Φ. Μπελέρη.

Σε κάθε περίπτωση, η προπαγάνδα έχει φτάσει πια στο τέλος της-με την έννοια πως δεν αρκεί πλέον, για να παρουσιάσει τις αποτυχίες ως επιτυχίες.

Έτσι φάνηκε καθαρά από τον πρώτο μήνα της νέας κυβερνητικής θητείας πως το επιτελικό κράτος είναι ο ορισμός της αποτυχίας-ενώ ο Βασιλιάς είναι Γυμνός.

Δυστυχώς όμως, είναι αργά για να αλλάξει η ψήφος των Ελλήνων-οπότε το μέλλον μας δεν φαίνεται καθόλου ρόδινο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here