ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΚΗΦΙΣΙΑ!

0
402

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και η Ιατρός-Βίο-παθολόγος Χριστίνα Μπερνίτσα.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε:

Η Αποδοχή της να Συμμετέχει στη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»,  μας δίνει  μεγάλη ικανοποίηση και Τιμή και φυσικά υπογραμμίζει την Ενότητα μας για  διατήρηση της Ταυτότητας της Κηφισιάς.

Είναι το όγδοο από τα έντεκα παιδιά της Οικογένειας και με πρότυπο τον Πατέρα της Ιωάννη (Βουλευτή, Πρόεδρο Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ελλάδος, Ιδρυτή και Πρόεδρου Πολυτέκνων Ελλάδος) θα Προσφέρει στον Δήμο μας, με Εργατικότητα και Αποφασιστικότητα.

Η κα Μπερνίτσα δήλωσε:

Η συμμετοχή μου στην «Συμμαχία των Πολιτών» με Δήμαρχο τον Γιώργο Θωμάκο με εκφράζει απόλυτα γιατί είναι πολύ καλός γνώστης της αυτό-διοικητικής ανθρωπογεωγραφία της Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης.

Είναι ο Δήμαρχος που έχει αποδείξει με έργα και όχι με λόγια, την αγάπη του για τον Δήμο μας. Μαχητικός, φιλικός, με πείρα εμπειρία και ήθος, ακούραστα εργάζεται για το κοινό καλό όλων των συμπολιτών μας στην Κηφισιά, Ερυθραία και Εκάλη.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Ιατρός-Βίο-παθολόγος Χριστίνα  Μπερνίτσα είναι το όγδοο από τα έντεκα παιδιά της Οικογένειας του Ιωάννη Μπερνίτσα, Βουλευτή, Προέδρου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Ελλάδος, Ιδρυτή και Προέδρου των Πολυτέκνων Ελλάδος.

Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες Κηφισιώτικες Οικογένειες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here