Ο Γιώργος Κύρτσος κατηγορεί την Κυβέρνηση Μητσοτάκη για το GREXIT από το Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου μετά τις δηλώσεις Λάουρα Κοβέσι.

0
457

«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια. Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη»…δήλωσε η Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι, για την έρευνες για την εθνική τραγωδία των Τεμπών.

Ο Γιώργος Κύρτσος κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το GREXIT από το Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου μετά τις δηλώσεις Λάουρα Κοβέσι | Ellada Sports FM | Το Αθλητικό Ραδιόφωνο που θα σας αλλάξει συνηθείες

O Γιώργος Κύρτσος μίλησε για Grexit της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου με ευθύνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και από την αποκαλυπτική και χειμαρρώδη για την έρευνα σχετικά με το έγκλημα των Τεμπών της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO), Λάουρα Κοβέσι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «ΕΦΣΥΝ».

Ο Γιώργος Κύρτσος δεν παρέλειψε να πει ότι χρωστάμε πολλά στην κα. Μαρία Καρυστιανού για τον αγώνα που δίνει ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών.

-Κόλαφος ο Γιώργος Κύρτσος για τους «διασπαστές» του Σύριζα: Δεν άντεχαν Τσίπρα, Κασσελάκη και καταλήγουν να πριμοδοτούν τον Μητσοτάκη.

-Γιώργος Κύρτσος-Για ποιον είπε: Και το «θάψιμο» θέλει τον τρόπο του.

-Χαμός με τον Γιώργο Κύρτσο: Ο Μητσοτάκης επιβεβαιώνεται σαν Πολιτικός Μαγνήτης των πιο περίεργων έως ύποπτων.

Ο Μητσοτάκης επιβεβαιώνεται σαν Πολιτικός μαγνήτης των πιο περίεργων έως ύποπτων.

Έκανε την Ασημακοπούλου φωνή της…Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να υποστεί τον απόλυτο διασυρμό, μέσα και έξω από τη χώρα.

Έκανε τον αγαπημένο ανιψιό νούμερο δύο σε Μαξίμου και Κυβέρνηση για να στηθεί ο χορός των κοριών και να οργιάσει το predator.

Προβίβασε σε Γενικό Διευθυντή της ΝΔ, το Κομματικό-Κυβερνητικό στέλεχος που υπέγραφε για τις παράνομες εξαγωγές του predator.

Οι Αμερικανικές Αρχές παίρνουν μέτρα κατά όσων σχετίζονται με το κύκλωμα του predator και ο Μητσοτάκης τους προωθεί.

Τελικά έχουμε Κυβέρνηση η ένα είδος σκοτεινής Πολιτικής Οργάνωσης;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here