Ο Ερντογάν Δολοφόνησε το ΝΑΤΟ, αφού πρώτα το Γελοιοποίησε.

0
378

Δικαιώθηκε ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, αλλά και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος που λίγες ημέρες πριν, τον επιβεβαίωσε, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ο Ερντογάν κρύβεται πίσω από τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς.

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία γιγάντια συγκέντρωση που οργάνωσε ο ίδιος στην Κωνσταντινούπολη, κήρυξε τον πόλεμο σε ολόκληρη τη Δύση, και απείλησε ανοιχτά την Ελλάδα.

Τάχθηκε ευθέως υπέρ της Τρομοκρατικής Χαμάς, κατηγόρησε το Δυτικό στρατόπεδο και φυσικά κατονόμασε την Θεσσαλονίκη, ως Οθωμανική πόλη.

Ο αχυράνθρωπος των Τούρκων, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ, εδώ και εβδομάδες, δεν έχει αρθρώσει ούτε μία λέξη καταδίκης κατά της Τουρκικής στάσης η οποία στρέφεται ευθέως κατά της Βορειοατλαντικής συμμαχίας.

Η Βορειοατλαντική συμμαχία λοιπόν, είναι νεκρή. Αφού πρώτα εξευτελίστηκε δεόντως από τον σουλτάνο ο οποίος έχοντας διαφθείρει κορυφαίους δυτικούς αξιωματούχους, γελοιοποίησε πλήρως το Δυτικό στρατόπεδο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για παράδειγμα, θα πρέπει να εξηγήσει πως είναι δυνατόν την ώρα που ο Ερντογάν απειλεί την Ελλάδα και κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Δύσης, να τον ξεπλένει με τις δηλώσεις του στις Βρυξέλλες, να κάνει λόγο για «Θετική Ατζέντα» και να στέλνει αξιωματούχους, ακόμα και τον Αρχηγό της ΕΥΠ στην Τουρκική πρεσβεία για να υποβάλλουν τα σέβη τους!

Είτε ο κύριος Μητσοτάκης θεωρεί Θετική Ατζέντα την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης από τους Οθωμανούς, ή είναι πλήρως ελεγχόμενος και εκβιαζόμενος από τους Τούρκους, για λόγους που πιθανότατα θα τους μάθουμε στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here