Πολιτικό Bullying….του ΝΤΕΝΗ ΑΝΤΥΠΑ.

0
1126

zoornalistas: Ο Ντένης Αντύπας σκιαγραφεί το Λαμπράκη και το «Βυζάντιο» του ΔΟΛΑπομένουν 65 ημέρες για την αλλαγή σκυτάλης στη Δημοτική Αρχή της Κηφισιάς και νικητής και ηττημένος έχουν ήδη πραγματοποιήσει δύο συναντήσεις σε καλό κλίμα…

Τις προσεχείς ημέρες θα οριστούν ραντεβού, ώστε ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς να αρχίσει σταδιακά να ενημερώνεται για την παραλαβή του Δήμου και να γίνεται κοινωνός των προβλημάτων «εκ των έσω».

Ο κ. Ξυπολυτάς έχει υπηρετήσει τον Δήμο επί Προεδρίας Θωμάκου, αλλά παραιτήθηκε για να διεκδικήσει μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο στις προπερασμένες εκλογές. Απέτυχε, και η ΝΔ τον διόρισε Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Οργανισμό Οδικών Συγκοινωνιών (ΟΣΥ).

Είναι από τα πιστά παιδιά της Γαλάζιας Παράταξης και-προσωπική μου εκτίμηση-θα ξαναδιεκδικήσει Βουλευτική έδρα, αν μάλιστα καταφέρει να κάνει μια πετυχημένη πορεία στον Δήμο Κηφισιάς.

Όλο το 20ήμερο που προηγήθηκε, το Δημαρχείο Κηφισιάς έμοιαζε με καζάνι έτοιμο να εκραγεί, καθώς το Προσωπικό και ο ίδιος ο κ. Θωμάκος δεν είχαν διανοηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η δέσμευση Ξυπολυτά ότι «έχει αποστολή την πρόοδο και την ευημερία όλων των πολιτών, όχι μόνον αυτών που τον ψήφισαν» δεν καθησύχασε τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, οι οποίοι δεν κρύβουν τον φόβο τους για εισβολή Νεογαλάζιων στελεχών, προσκείμενων στη «Νέα εποχή για την Κηφισιά».

Την κατάσταση πυροδότησε και η ψήφιση του νέου νόμου για την Aυτοδιοίκηση, που πέρασε από τη Βουλή μόνον με τις ψήφους της ΝΔ.

Το τεταμένο κλίμα αποτυπώθηκε, όπως έγραψε και η ΑΜΑΡΥΣΙΑ (φύλλο 20.10.23, ρεπορτάζ της υπεύθυνης ύλης Ξένιας Γιαννάκου) στην πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία ο κ. Βασίλης Ξυπολυτάς παρεκολούθησε από το «θεωρείο» του κοινού.

Στο μεταξύ οι Αντάρτες Θωμάκου (Λίλα Παπαδημητρίου, Γιάννης Παντελεάκης) που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο του νικητή, εκφράζουν τη λύπη τους γιατί δέχονται ύβρεις και απειλές με ανώνυμα τηλεφωνήματα, αλλά και δια ζώσης.

Το Πολιτικό bullying είχε αρχίσει πριν τις εκλογές! Στην εορτή της Παναγίτσας η κυρία Λίλα Παπαδημητρίου θέλησε να χαιρετήσει τον κ. Θωμάκο, αλλά το χέρι της έμεινε μετέωρο. Ο Δήμαρχος «δεν την είδε»!

Για να συμβαίνουν αυτά με τον Πολιτισμένο κ. Θωμάκο, φανταστείτε τι μπορεί να έγινε με τον νεαρό κ. Ξυπολυτά, που το αίμα του βράζει, όταν διάβασε στο διαδίκτυο σχόλια του Εκδότη-Δημοσιογράφου κ. Δημήτρη Αγγελίδη με οξείς χαρακτηρισμούς.

Είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός στην Τράπεζα Πειραιώς. Τον απείλησε με…εξαφάνιση και του στέλνει Αγωγή! Ε, τώρα μην αρχίζουμε κι έτσι…

Και ύστερα, λέμε, ότι τσακώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here