Ο Ερντογάν συνεχίζει τις Προκλήσεις: Στις 20 Ιουλίου, τη μαύρη επέτειο της Τούρκικης Εισβολής, πάει στα Κατεχόμενα για να εγκαινιάσει το νέο Παράνομο «Αεροδρόμιο Ercan»!

0
351

Ο Ισλαμιστής Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν αρχίζει αύριο Δευτέρα 17/07, τριήμερη περιοδεία στις χώρες του Κόλπου, που περιλαμβάνει τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στη συνέχεια θα εκτελέσει παράνομη “Επίσκεψη” στην Κατεχόμενη Κύπρο, όπου αναμένεται να προβεί σε προκλήσεις εναντίον της Λευκωσίας και της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας όπου θα υπογραφούν σειρά συμφωνιών, ο Ερντογάν θα συναντηθεί και με τους ομολόγους του. Την τελευταία ημέρα, ο Ερντογάν θα μεταβεί στα Κατεχόμενα και θα παραστεί στα εγκαίνια του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθεί πρώτα στη Τζέντα θα με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και τον διάδοχο του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν.

Την Τρίτη θα μεταβεί στη Ντόχα του Κατάρ και θα συναντηθεί με τον Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμέντ Αλ Σανί, Εμίρη του Κατάρ.

Τελευταίος σταθμός του Ερντογάν στην περιοδεία του στον Κόλπο θα είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Πρόεδρος θα συναντηθεί με τον Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναϊχάν. Την Τετάρτη θα μεταβεί στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Ισλαμιστής Πρόεδρος Ερντογάν είπε:

«Με την εξαφάνιση της εκλογικής αβεβαιότητας, οι διεθνείς επενδυτές, ιδιαίτερα οι φίλοι και οι αδελφοί μας, έχουν αυξήσει το ενδιαφέρον τους για τη χώρα μας».

Η Τουρκία αναμένεται να υπογράψει συμφωνίες σε διάφορους τομείς και με τις τρεις χώρες.

Διεθνές Αεροδρόμιο Ερτσάν - Βικιπαίδεια

Μετά την 3ήμερη περιοδεία στον Κόλπο, ο Ερντογάν θα μεταβεί στην κατεχόμενα, όπου θα εγκαινιαστεί το νέο παράνομο «Αεροδρόμιο Ercan» (στην κατεχόμενη Τύμβου), που θα εγκαινιαστεί την ημέρα της μαύρης επετείου της Τουρκικής Εισβολής στην Κύπρο.

«Ελπίζω να προσγειωθώ εκεί στις 20 Ιουλίου»…είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν.

Υ.Γ. Θα προκαλέσει ευθέως την Αθήνα και τη Λευκωσία: Ο “Σουλτάνος” Ερντογάν έδωσε εντολή για επίδειξη ισχύος και πανηγύρια με την ευκαιρία της μαύρης “επετείου” της Εισβολής του Αττίλα.

Προπομπός του…υπερθεάματος, εν είδει επίδειξης ισχύος, που ετοιμάζει η Άγκυρα στα κατεχόμενα για την “Ειρηνευτική Επιχείρηση”, όπως βαφτίστηκε η άνανδρη Τουρκική Εισβολή εναντίον της Κύπρου, είναι οι παράτυπες δεσμεύσεις μεγάλου μέρους του FIR Λευκωσίας από το λεγόμενο και παράνομο ψευτο-“Υπουργείο Μεταφορών”.

Ο λόγος των δεσμεύσεων αυτών είναι οι υπερπτήσεις της επίλεκτης ομάδας ακροβατικών επιδείξεων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας Solo Turk.

Σύμφωνα με την Χριστίνα Μαύρου του Omega Channel, οι…δοκιμές ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί με τις παράτυπες δεσμεύσεις να εκτείνονται μέχρι και το απόγευμα της 20ης Ιουλίου, ακουμπώντας τα όρια της νεκρής ζώνης.

Την ίδια ώρα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο νέο τερματικό του παράνομου “Αεροδρομίου Ercan” στην κατεχόμενη Τύμπου, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον “Σουλτάνο” Ταγίπ Ερντογάν, τον Ισλαμιστή Πρόεδρο της κατοχικής Τουρκίας.

Έδωσε εξάλλου εντολή ότι εκεί θέλει να προσγειωθεί το Προεδρικό αεροσκάφος στις 20 Ιουλίου, παρά το γεγονός ότι υπολείπονται ακόμα σημαντικές υποδομές ασφαλείας, όπως ο Πύργος Μετεωρολογίας.

Άγνωστο ακόμα παραμένει το ποιοι θα συνοδεύσουν τον Ερντογάν στα κατεχόμενα, για να πανηγύρια της Ντροπής.

Προφανώς το έδαφος, θα ετοιμάσει ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γιασίν Σερίν, ο οποίος ξεκινά από αύριο στα κατεχόμενα…επίσκεψη εργασίας για σκοπούς συνεννόησης προς πάταξη της παράτυπης μετανάστευσης, όπως αναγράφει σε ανακοίνωσή του το Τουρκικό Υπουργείο. Ο τούρκος αξιωματούχος θα παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι και τις 20 Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here