Ο Μητσοτάκης Εξελίσσεται σε Υπέρ-όπλο του Ερντογάν!

0
383

Και έτσι το τελείωσε ο Ερντογάν το παιχνίδι του με τον Μητσοτάκη. Σε «φιλικό» όπως πάντα τόνο αποκάλυψε τον πόνο του για την Θεσσαλονίκη της καρδιάς του!

Και με αυτή του την δήλωση ίσως ολοκληρώθηκε η τριλογία της καρδιάς μετά τα νησιά και την γαλάζια πατρίδα. Τουλάχιστον αφήνει, για την ώρα, έξωθεν καρδιάς τα υπόλοιπα.

Και έτσι με αυτά τα λόγια συμπληρώθηκε και ο ανταγωνισμός για την Θεσσαλονίκη μετά τους Τούρκους αρχηγούς μείζονος και ήσσονος αντιπολίτευσης που ενημέρωσαν, αποκαλυπτικά και αυτοί, τον τόπο γέννησης της γιαγιάς εκάστου, που είναι η Θεσσαλονίκη.

Και δεν βρίσκεται ένας να θυμίσει και «στο τρίο» πως στην πόλη αυτή οι Ελληνίδες υπήρχαν αιώνες πριν οι δικές τους ξεκινήσουν από εκεί πέρα από το σημερινό Αζερμπαιζάν δίπλα στην Μογγολία που ζούσαν.

Όπως και στο Βυζάντιο και την Μικρά Ασία.

Κατά τα άλλα ο Μητσοτάκης βάζει πλάτη σε ότι επιθυμούν. Είτε είναι Ευρώπη, είτε είναι μαχητικά δια τα οποία «καίγονται» όχι τόσο για να τα αποκτήσουν όσο για να ξεκλειδώσουν και να αντιγράψουν τις εν αυτών προηγμένες τεχνολογίες προς εφαρμογή αυτών στα δικά τους που λέγεται πως ετοιμάζουν.

Μέχρι και κόντρα στον Μενέντες πήγε ο Μητσοτάκης, προκειμένου να ξεπλύνει τον Ερντογάν στην Ουάσιγκτον!

Και τα ετοιμάζουν για να τα πουλήσουν στα «αδελφά» Ισλάμ κράτη συν για χρήση στο Αιγαίο. Αυτό τονίζουν συνεχώς ένεκα του ότι η αγορά από εκεί βλέπουν να έχει ενδιαφέρον μεγάλο, όπως και η από αέρος δυναμική στο Αρχιπέλαγος.

Τέλος έχοντας ήδη εξασφαλίσει τους Ισπανούς του Σάντσεθ, ένεκα παραγγελιάς αεροπλανοφόρου, αλλά και τους Άγγλους του Σούνακ (αυτούς γιατί;) τους μένουν οι Γερμανία και οι ΗΠΑ. Να λοιπόν το καλό χαρτί Μητσοτάκης στου Δεκέμβρη τις επτά.

Εμείς; Όντες παλαβωμένοι από την ασταμάτητη ακρίβεια, τα επιδόματα, και τις αυξήσεις, τις από χρόνου, μα και τόσα άλλα, με τι μυαλό θα ψηφίσουμε τον Μάη όταν αυτός έλθει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here