Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει που κατέστρεψε και τις Αυτό-διοικητικές εκλογές!

0
340

Δεν υπάρχει πλέον αμφιβολία ούτε μία. Η αποχή των ψηφοφόρων από τις κάλπες, διαμόρφωσαν τα αποτελέσματα πανελλαδικά.

Ο Μητσοτάκης, ως ο κυρίως ευνοημένος της αποχής, πανηγυρίζει για τα αποτελέσματα νομίζοντας ότι ο (μισός) λαός εκ των μισών που προσήλθαν για να ψηφίσουν, εξέφρασε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του χωρίς να έχει ακόμα κερδίσει μεγάλο Δήμο της χώρας, παρά μόνο περιφέρειες.

Όσον αφορά την ανύπαρκτη Αντιπολίτευση οποία και ετοιμάζεται, με συνασπίσεις ομοθυμίας, που δεν υπάρχει, κάτι να κάνει στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής ακόμα και να κερδίσει όπου κερδίσει, αν κερδίσει, η αποτυχία στο έργο τους θα είναι δεδομένη λόγω…ασυνεννόητης πολυφωνίας.

Οι εκλεκτοί είναι αυτοί που εκλέχτηκαν από τον πρώτο γύρω μονοκούκι, και είναι άξιοι εγκωμίων. Τώρα οι του δεύτερου γύρου εκλέξιμοι, και όχι εκλεκτοί, η δυσαρέσκεια του λαού είναι ήδη εκπεφρασμένη επάνω τους.

Υ.Γ. Το σκάνδαλο με τα διόδια, συνιστά αλλοίωση των αυτό-διοικητικών εκλογών.

Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει που κατέστρεψε και τις αυτοδιοικητικές εκλογές! | Ellada FM | Το Ελεύθερο Ραδιόφωνο της ενημέρωσης)

Μα τι να είναι πάλι αυτό και που άραγε να αποβλέπει;

Στα διόδια των εθνικών οδών να επιτρέπεται η Ελεύθερη Διέλευση μόνο των δικαστικών και όχι για όλο τον κόσμο.

Πληρώνει διόδια ο λαός για να εκτελέσει το ύπατο Συνταγματικό του δικαίωμα, αυτό της παροχής ψήφου, επειδή είναι ανίκανη ακόμα η εξουσία να βρει ένα τρόπο για να του επιτρέπεται η συμμετοχή του στις εκλογές από ένα οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο εκεί που βρίσκεται;

-Τότε τα για τα ψηφιακά, Υπουργεία γιατί ιδρύθηκαν;

-Μήπως, και σε τι, ανησυχεί η Κυβέρνηση από τη μεγάλη συμμετοχή των εκλογέων;

Την επόμενη Κυριακή τι μέλλει γενέσθαι; Πάλι τα ίδια, χωρίς να έχουν καταλάβει οι κυβερνώντες το δυσβάστακτο κόστος των διοδίων; Πού άραγε να ζουν (μισθολογικά) και που βρίσκονται και δεν το καταλαβαίνουν;

Φυσικά και το καταλαβαίνουν και αυτός είναι ο σκοπός που το πράττουν. Για να αποτρέψουν όσους δεν έχουν λεφτά, από το να προσέλθουν στις κάλπες. Άλλωστε, μάλλον η ψήφος των αναξιοπαθούντων, δεν θα κατευθυνόταν στους Κυβερνητικούς υποψήφιους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here