Ο Μόνος «Σφαγέας των Λαών», είναι η Τουρκία!

0
564

Έχυσε το αίμα Ισραηλινών, και εκμεταλλεύεται το αίμα των Παλαιστινίων.

Ο μόνος «σφαγέας των λαών», είναι η Τουρκία

Σύσσωμη η Τουρκία ετοιμάζει Παν Τουρκικό συλλαλητήριο στην Κωνσταντινούπολη, εναντίον του άξονα Ισραήλ/ΗΠΑ.

Είναι γέλωτα άξιον το πως ένας λαός που πανηγύριζε μαζί με την Χαμάς τις «επιτυχίες» της τρομοκρατικής, ακραιφνώς τρομοκρατικής, αυτής οργάνωσης, σήμερα να διαμαρτύρεται επειδή δεν μπορεί να συνεχίσει τι;

Επιτυχίες εναντίον άοπλων και ανυποψίαστων, απλών ανθρώπων; Συμπέρασμα είναι ότι ο Τούρκος δεν γνωρίζει το ότι «όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες» ή το γνωρίζει, και βασιζόμενος στο «μπούγιο» συνεχίζει.

Συνεχίζει τι;

Με φενάκη στο κεφάλι του το μαρτύριο, το απάνθρωπο μαρτύριο των Παλαιστινίων, να το εκμεταλλεύεται, απάνθρωπα να το εκμεταλλεύεται, και να προχωρεί ακάθεκτος στις ονειρώξεις, που είναι και ο κύριος στόχος του, ένας ο στόχος και μοναδικός, αυτός της Αρχηγίας του Ισλάμ, πείθοντας αρκετούς εξ αυτών πως έχει τους Αμερικανούς «στο τσεπάκι» του γιλέκου του, πράγμα που συνέβαινε μέχρι και αντιπροχτές!

Από τούδε και στο εξής όμως;

Δεν μπορεί να συνεχίσει πλέον από τη μία στοχοποίηση των ΗΠΑ, και από την άλλη γονυπετών να ικετεύει δια την μη απόσυρση των Αμερικανικών βάσεων από την χώρα Τουρκία. Ή μπορεί, ένεκα Τούρκος; Όλα παίζονται. Συνεπώς ποτέ μην πεις ποτέ. Είναι και γραμμένο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here