Πακιστανοί Αποθεώνουν τον Μητσοτάκη επειδή θα τους δώσει χαρτιά!

0
476

Ένας Πακιστανός εργάτης γης, ο οποίος, σε βίντεο που ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, ευχαριστεί θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τροπολογία που μονιοποιεί τους Μετανάστες, υποστηρίζοντας πως ο Πρωθυπουργός «τους άκουσε».

«Αγκάπη μου, ζωή μου, καρντούλα μου, θησαυρέ μου… Τώρα πάει μπροστά. Ελλάδα πάει μπροστά», ακούγεται να λέει και προτρέπει σε όσους μετανάστες βρέθηκαν παράνομα στην Ελλάδα να μην φύγουν για τη Σουηδία. «Κύριο Μητσοτάκη ντώσει καρτιά, ξέρεις ντικό μας Πακιστανό πόσο καρούμενο είναι;»…δηλώνει χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. Το βίντεο που εκθέτει τη Σοφία Βούλτεψη. Με ποιους έτρωγε και έπινε. Χίος και Σπίνος αποκαλύπτουν…

Υ.Γ.1. ΑΙΣΧΟΣ: Άφησαν ελεύθερο τον Πακιστανό που σακάτεψε γερόντισσα μέσα στο σπίτι της!

Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Και ποιος δίνει ασυλία σε κτήνη που επιτίθονται ακόμα και σε ανήμπορες γερόντισσές και τις στέλνουν στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα;

Αίσχος: Άφησαν ελεύθερο τον Πακιστανό που σακάτεψε γερόντισσα μέσα στο σπίτι της!

Εδώ μιλάμε για τον ορισμό του ρατσιστικού εγκλήματος, διότι η άτυχη γυναίκα στοχοποιήθηκε ακριβώς λόγω της εγγενούς αδυναμία της να υπερασπίσει τον εαυτό της!

Το κτήνος όμως που της επιτέθηκε και σίγουρα θα διαπράξει πάλι το ίδιο έγκλημα, αντί να μην ξανά δει το φως του ήλιου, αφέθηκε ελεύθερο!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ως την εκδίκαση της υπόθεσης ο 26χρονος Πακιστανός που την περασμένη εβδομάδα επιτέθηκε σε μια 86χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι και λίγο έλειψε να τη σκοτώσει.

Ο κατηγορούμενος πέρασε χθες το κατώφλι του ανακριτή και μετά την απολογία του επέστρεψε στο σπίτι του, αφού τα αδικήματά του κρίθηκαν σε βαθμό πλημμελήματος και όχι σε βαθμό κακουργήματος.

Ο Πακιστανός, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για διατάραξη οικιακής ειρήνης, είχε «τρυπώσει» στο σπίτι της κυρίας Ελένης, στη Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας και την ξυλοφόρτωσε.

Πιθανότατα είχε σκοπό να τη ληστέψει, ωστόσο τελικά το έβαλε στα πόδια με άδεια χέρια, αφού προηγουμένως είχε καταφέρει πολλαπλά τραύματα στην ηλικιωμένη.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Ελένη κατάφερε μέσα από το νοσοκομείο να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του 26χρονου τον άνδρα που την ξυλοκόπησε βάναυσα. Η ανατριχιαστική επίθεση εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, όταν ο Πακιστανός, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, «τρύπωσε» στο ισόγειο διαμέρισμα της 86χρονης γυναίκας από την ανασφάλιστη είσοδο και άρχισε να την ξυλοφορτώνει ανελέητα.

Μάλιστα, προσπάθησε να της προκαλέσει ασφυξία, αλλά τελικά η ηλικιωμένη κατάφερε να ξεγλιστρήσει και τότε εκείνος το έβαλε στα πόδια. Αργότερα την ίδια ημέρα εντοπίστηκε από κατοίκους της Γρα Λυγιάς και συνελήφθη.

«Ήθελε να με σκοτώσει. Με χτυπούσε με ιδιαίτερη αγριότητα στο πρόσωπο με το ένα χέρι και με το άλλο μού είχε κλείσει το στόμα και τη μύτη μου, κόβοντας την αναπνοή μου, για να προκαλέσει με ασφυξία τον θάνατό μου»...δήλωσε μετά την επίθεση η Ελένη Μπαλοθιάρη και συνέχισε:

«Θέλω η Ελληνική Δικαιοσύνη να τον καταδικάσει όπως του αξίζει. Δεν θέλω να τον σκοτώσουν, αλλά να τον καταδικάσουν σε ισόβια φυλάκιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here