ΠΑΡΑΔΗΜΟΤΙΚΑ: Όπως φαίνεται δεν θα αποφύγουμε, μέσα στο κατακαλόκαιρο, την προεκλογική φωτιά που άναψε ο «Κλεισθένης 1».

0
269

Αυτό φάνηκε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18 Ιουλίου 2018 οπότε και άρχισε επίσημα η επίθεση κατά μέτωπο στο Δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο από επίδοξους μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου.

«Εννιά μήνες σας έμειναν», φώναζε ο Βασίλης Βάρσος, «για δείξετε στον κόσμο το κοινωνικό σας πρόσωπο». Πως θα γίνει αυτό;

«Αν ο Δήμος διαθέσει τις νομικές του υπηρεσίες για να προστατεύσει ηλικιωμένη δημότισσα, που από τις διακυμάνσεις στο ρεύμα της κάηκε το ψυγείο».

Και δεν έφτανε μόνο αυτό, έτερος επίδοξος δήμαρχος ο Γιάννης Καπάτσος, ο δημοτικός σύμβουλος που βγήκε με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας, φώναζε πως «εμείς που θα είμαστε στην καινούργια Δημοτική Αρχή, θα τσαμπουκαλευόμαστε, παίρνοντας το μέρος του πολίτη».

Αυτά και άλλα πολλά γίνονται στο Δημοτικό Συμβούλιο και απ’ ότι φαίνεται τα πιο όμορφα έπονται……..

Όπως π.χ. στο νυν Δημοτικό Συμβούλιο, παρότι δεν έχουν επίσημα ανεξαρτητοποιηθεί, γενικά η τοποθέτηση τους έχει διαχωρισθεί γενικά από την επίσημη γραμμή των συνδυασμών τους……..

κ. Χρήστος Καλός από την πλειοψηφία, αλλά και 

κ. Βασίλης Βάρσος από το συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης, που ζήτησε μάλιστα την αλλαγή της θέσης του στο τέλος των Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμό του Νίκου Χιωτάκη, ώστε να μην υπάρχει καθόλου ανάμειξη με τον τελευταίο!

Μέχρι στιγμής ξεπερνάνε τους 10 οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που έχουν ακουστεί για τις εκλογές του Μαΐου του 2019. 

Μάλιστα μετά την ψήφιση της απλής αναλογικής ο πειρασμός αναμένεται να αυξήσει και τις προσδοκίες κάποιων υποψηφίων να συγκυβερνήσουν με τον συνδυασμό του ισχυρότερου που θα επικρατήσει τη δεύτερη Κυριακή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here