Πληγωμένη βγήκε η Νέα Δημοκρατία από το συνέδριο. Σε θολά εσωκομματικά νερά κολυμπάει πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

0
352

Μπορεί τα ΜΜΕ να προσπάθησαν να κουκουλώσουν τις εσωκομματικές κόντρες στο συνέδριο της ΝΔ αλλά η πραγματικότητα έχει τη δική της δυναμική και φέρνει στο φως καθημερινά όλο και περισσότερα στοιχεία για όσα έγιναν και ειπώθηκαν στα παρασκήνια του συνεδρίου.

Η επίθεση στον μόλις 5 μηνών πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν πρωτόγνωρη. Γιατί μπορεί οι κάμερες να έδειξαν μόνο τον Αντώνη Σαμάρα να τον αμφισβητεί δημόσια, από πίσω του όμως ένωσαν τη φωνή τους, μαζί του και πολλοί άλλοι σύνεδροι, βουλευτές και υπουργοί.

Το μεταναστευτικό είναι το πρόβλημα που βγαίνει μπροστά. Όλοι όμως ξέρουν ότι μπορεί για τους ψηφοφόρους της ΝΔ να είναι το θέμα που τους καίει αλλά δεν είναι αυτό το κορυφαίο πρόβλημα για το οποίο θα ρίξουν τον Μητσοτάκη.

Θα τον ρίξουν για τα λεφτά. Και όταν λέμε λεφτά εννοούμε την πώληση της ΔΕΗ και άλλων φιλέτων του δημοσίου και τις παρασκηνιακές συγκρούσεις για το ποιος θα τα αγοράσει και σε τι τιμή.

Το 93 θα επαναληφθεί πολύ σύντομα. Ο μόνος τρόπος του Μητσοτάκη για να προσπαθήσει να το εμποδίσει, οι πρόωρες εκλογές. Το μόνο χαρτί που δεν έπαιξε το 93 ο πατέρας του.

Αλλά και πάλι άμα αρχίσει η κατηφόρα, άστα και βράστα.

Πηγή olympia.gr

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας, εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here