ΠΟΙΟΥΣ είδε ο Ερνταγάν στην Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα.

0
286

Μπορεί η κυβέρνηση να δηλώνει ικανοποιημένη για την Διακήρυξη των Αθηνών που υπέγραψαν Μητσοτάκης και Ερντογάν, αν και δεν έχει καμία Νομική ισχύ, όμως η εξωτερική πολιτική της Άγκυρας όχι μόνο δεν αλλάζει αλλά προκαλεί και μέσα στο έδαφός μας.

Άλλωστε ο σουλτάνος απέδειξε πόσο…τιμάει την υπογραφή του, σπεύδοντας να μιλήσει για «Τουρκική Μειονότητα», αναφερόμενος στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Ο λόγος όπως και το σχέδιο της Άγκυρας είναι γνωστά, αλλά δυστυχώς η Αθήνα κάνει πως δεν βλέπει.

Έτσι λοιπόν στην πρεσβεία της Τουρκίας στην Αθήνα, που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της παραμονής του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, λίγο πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», βρέθηκαν για να υποβάλουν τα σέβη τους στον πολυχρονεμένο οι ψευτομουφτήδες της Θράκης, Μουσταφά Τράμπα και Ιμπραήμ Σερίφ.

Οι οποίοι καμαρωτοί καμαρωτοί μάλιστα εξήλθαν από την Τουρκική Πρεσβεία μετά τη συνάντησή τους. Και φυσικά κανείς δεν έχει αμφιβολία για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση… Αφού τον συνεχάρησαν για τα όσα είπε ενώπιον του Έλληνα πρωθυπουργού, έβαλαν μπροστά τις επόμενες κινήσεις!

Αλλά η Κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για το…καλό κλίμα στις σχέσεις και βάζει υπογραφές για να διευκολύνει τους τούρκους τουρίστες να έρχονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου!

Υ.Γ. Με έναν και μόνο Έλληνα επιχειρηματία συναντήθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα!

Λίγο πριν αναχωρήσει και ευρισκόμενος στην Τουρκική Πρεσβεία συνάντησε τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-πολίτη κ. Βύρωνα Νικολαϊδη, τον ιδιοκτήτη της PeopleCert, εταιρίας που η αποτίμησή της το 2022 ξεπέρασε τα 3 δις δολάρια!

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, που έχει δηλώσει πως κοιμόταν στο πάτωμα όταν ήρθε το 1981 στην Ελλάδα, έχει ανακοινώσει πως η εταιρεία του θα εισέλθει και στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ήδη έχει προχωρήσει στην εξαγορά διεθνούς εταιρείας AI.

Για χρόνια υπήρξε Πρόεδρος των Ευρωπαίων Πληροφορικών (CEPIS), ενώ αποτελεί και δραστήριο μέλος της Ελληνικής Κοινότητας της Κωνσταντινούπολης, έχοντας πρωτοστατήσει για τα έργα συντήρησης σε Βυζαντινούς Ναούς της Πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here