Πούτιν: «Η Γερμανία και η ΕΕ ξόφλησαν-Είμαστε επίσημα Νο1 Οικονομία στην Ευρώπη».

0
256

-Εμείς έχουμε ανάπτυξη και εκείνοι βρίσκονται σε παρακμή…

-Να ανησυχούν για το τι θα φάνε, τι θα φορέσουν και τι θα οδηγήσουν…

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του είπε πως «η Γερμανία και η ΕΕ ξόφλησαν, είμαστε επίσημα Νο1 οικονομία στην Ευρώπη» και πως βρίσκονται πλέον σε παρακμή.

Ο Β. Πούτιν μιλώντας ενώπιον κοινού σε περιοδεία του στη Ρωσική Άπω Ανατολή είπε πολλές «πικρές» αλήθειες για το που οδήγησαν τους Ευρωπαίους οι κακές επιλογές τους να συνταχθούν με τα Αμερικανικά συμφέροντα απέναντι στην Ρωσία:

«Είναι ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Παρόλο που πιεζόμαστε και στραγγαλιζόμαστε απ’ όλες τις πλευρές, η οικονομία μας έχει καταστεί η μεγαλύτερη στην Ευρώπη.

Έχουμε ξεπεράσει τη Γερμανία και κατατασσόμαστε 5οι στον κόσμο. Κίνα, ΗΠΑ, Ινδία, Ιαπωνία, Ρωσία. Είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη.

Η Ιαπωνία, όπως και πολλές Ευρωπαϊκές οικονομίες, είναι οικονομίες υψηλής τεχνολογίας.

Όσον αφορά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, είμαστε μπροστά από όλη την Ευρώπη, αλλά όσον αφορά το κατά κεφαλήν εισόδημα, πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά. Άρα, έχουμε ακόμα δουλειά να κάνουμε».

Ο B. Πούτιν φρόντισε να στείλει μήνυμα σε όσους προεξοφλούσαν, ιδίως μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία, την πτώση του και την οικονομική διάλυση της Ρωσίας.

https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2024/01/13/10-2.mp4?_=1

https://www.pronews.gr/wp-content/uploads/2024/01/13/11.mp4?_=2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here