Πρωτοφανής Αλητεία της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ! «Χαρίζουν» νησιά στην Τουρκία!

0
537

Η Βόμβα περί Εθνικών υποχωρήσεων στα Ελληνοτουρκικά που έριξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βίλνιους της Λιθουανίας και την συνάντηση του με τον Πρόεδρο Ερντογάν, ήταν η αρχή για να πάρουμε μια ιδέα για το τι έρχεται.

Στο ίδιο μήκος κύματος άλλωστε κινήθηκε και ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, όσο και αν προσπάθησε στη συνέχεια να τα μπαλώσει, κοινώς να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Υπόλογος όμως είναι ακόμη μια φορά ο Έλληνας ΥΠΕΞ, αφού η Ελληνική Πρεσβεία στο Τελ Αβίβ ακολουθώντας τα χνάρια Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη αποφάσισε να χαρίσει στην Τουρκία νησιά του Αιγαίου!

Αυτό ακριβώς αποτυπώθηκε σε ντροπιαστική και επιζήμια για τα Εθνικά μας συμφέροντα ανάρτηση της Πρεσβείας, για να πανηγυρίσει για τη συμφωνία συνεργασίας που αφορά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και λιμάνι του Ισραήλ.

Όμως στον χάρτη που ανάρτησαν φαίνεται να…παραχωρούν στους γείτονες τα νησιά, όπως τη Μυτιλήνη, τη Σάμο, την Κω, την Ρόδο!

Χωρίς καν να ρίξουν δεύτερη ματιά σε έναν χάρτη που ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκικής προπαγάνδας!

Είναι επίσημο:

Ο Λογαριασμός X/Twitter της Ελληνικής Πρεσβείας στο ΤΕΛ ΑΒΙΒ, έδωσε τη Σάμο, τη Κω και αλλά νησιά ΠΕΣΚΕΣΙ στους Τούρκους!!

Το ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ ξεκίνησε…Τα καλύτερα έρχονται!!

Δείτε παρακάτω τον ΧΑΡΤΗ…

Βεβαίως μετά την κατακραυγή, έσπευσαν άρον άρον να τον κατεβάσουν, αλλά το αίσχος τους δεν παραγράφεται, ούτε διαγράφεται!

Ο πολύς Γεραπετρίτης τι θα πράξει άραγε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here