Πρωτοφανής Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Robin Brooks Υψηλόβαθμο στέλεχος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου.

0
390

Μια σοκαριστική αποκάλυψη υψηλόβαθμο στέλεχος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος υποκρινόταν τον «Ρωσοφάγο», κάνοντας, όμως κινήσεις που το μόνο που έκαναν ήταν να ζημιώνουν την χώρα μας.

Ο Robin Brooks αποκαλύπτει ουσιαστικά πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος, αποδυναμώνοντας την γεωπολιτική της θέση, καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία και ενισχύοντας παράλληλα γεωπολιτικά και οικονομικά την Τουρκία με την άφρονη στάση του να υιοθετήσει το σύνολο των κυρώσεων, χωρίς να απαιτήσει κανένα αντάλλαγμα. Μέχρι που φυσικά ήρθε η ώρα των εφοπλιστών.

Ο Πρωθυπουργός λοιπόν που δεν προστάτευσε τον λαό και την πατρίδα του, άσκησε βέτο για τους Ολιγάρχες Εφοπλιστές! Μιλάμε για μία πραγματική μάστιγα κατά της Ελλάδας.

Ρόμπιν Μπρουκς (IIF): Πρωταγωνιστικός ο ρόλος των ελληνόκτητων τάνκερ στη μεταφορά ρωσικού πετρελαίου | Ειδήσεις για την Οικονομία | newmoney

Ο Robin Brooks λοιπόν εκμεταλλευόμενος την επαίσχυντη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη αρπάζει την ευκαιρία και επιτίθεται κατά της Ελλάδας και όχι μόνο των εφοπλιστών.

Οι ολιγάρχες της Ελληνικής Ναυτιλίας και η Ε.Ε.

Χρησιμοποιεί μάλιστα τα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ρωσία το 1ο εξάμηνο του ’23 εξάγει περισσότερο πετρέλαιο από ποτέ (μπλε), ισχυριζόμενος ότι αυτό καθίσταται δυνατό μόνο χάρη στα Ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια (κόκκινα), τα οποία-από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία–παρενέβησαν για να μεταφέρουν το ρωσικό πετρέλαιο σε μεγάλο βαθμό. Σημειώνει μάλιστα ότι τα Ελληνικά πλοία αποτελούν το 50% της συνολικής χωρητικότητας δεξαμενόπλοιων…

Δημιουργεί μάλιστα και μία θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες ολιγάρχες της Ναυτιλίας μετατόπισαν τα τάνκερ τους για να βοηθήσουν τη Ρωσία μετά την εισβολή λέγοντας ότι τα Ελληνικά πλοία αντιστοιχούσαν στο 33% της συνολικής χωρητικότητας δεξαμενόπλοιων από Ρωσικά λιμάνια πριν από την εισβολή.

Έκτοτε, ο αριθμός αυτός φτάνει το 50%. Αυτό κατά τον Brooks σημαίνει ότι «Η πολεμική μηχανή του Πούτιν εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα Ελληνικά πλοία»

Καταλήγει μάλιστα στο συμπέρασμα ότι δεν θα υπήρχε πόλεμος στην Ουκρανία-χωρίς Ελληνικά πλοία!

Πρόκειται φυσικά για ένα Ανθελληνικό Παραλήρημα, αφού ο Brooks αποκρύπτει πλήρως το γεγονός ότι τα πρώτα πακέτα των κυρώσεων τα οποία εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι για να θησαυρίσουν, δεν ήταν Ελληνικής, αλλά Αμερικανικής έμπνευσης!

Όπως επίσης αποκρύπτει το γεγονός ότι οι Αμερικανικές Πετρελαϊκές Εταιρείες, το πρώτο έτος του πολέμου, κατέγραψαν κέρδη άνω των 200 δισεκατομμυρίων $…Τα περισσότερα, από το Ρωσικό πετρέλαιο!

Με την ίδια λογική λοιπόν και ο Μπάιντεν είναι χορηγός του Πούτιν, γεγονός που φυσικά δεν αναφέρεται από τον αναλυτή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here