Χαλάει το Αφήγημα Μητσοτάκη ο Νίκος Δένδιας: Δεν αντέχεται η Ακρίβεια-Ο Τουρισμός δεν πάει καλά!

0
383

Ο Νίκος Δένδιας δεν μασάει τα λόγια του και δεν διστάζει να «αδειάσει» το αφήγημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υποτιθέμενη ανάπτυξη, την ώρα που τα Ελληνικά νοικοκυριά γονατίζουν κάτω από το βάρος της πρωτοφανούς ακρίβειας και όλα δείχνουν ότι φέτος ο Τουρισμός δεν παρουσιάζει ικανοποιητικά νούμερα μέχρι στιγμής.

Μιλώντας με ψυχραιμία, ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών παραδέχτηκε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «το μεγαλύτερο πρόβλημα, που θα το αντιμετωπίσει η επόμενη Κυβέρνηση είναι η ακρίβεια και η πίεση στα λαϊκά στρώματα».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΛΟΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΙΔΗΨΟΣ

 

«Η ΝΔ έδωσε πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα αλλά η ακρίβεια στα τρόφιμα δεν αντέχεται. Να είμαστε ειλικρινείς»…είπε και πρόσθεσε ότι «δεν οφείλεται στην κυβέρνηση, αλλά η κυβέρνηση οφείλει να το αντιμετωπίσει». Τότε ο δημοσιογράφος σχολίασε ότι η προσπάθεια δεν αρκεί, με τον κ. Δένδια να απαντάει: «Μα σας το ομολόγησα!».

Αναφορικά με το θέμα του Τουρισμού, ο κ. Δένδιας ανέφερε:

«Δεν πάει καλά η σεζόν στον Τουρισμό. Όχι, δεν πάει καλά. Ή να το θέσω αλλιώς, είχαμε βάλει τον πήχη στον “ουρανό”».

Όπως τόνισε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών:

«Ενώ δεν είναι κακή σεζόν, όμως είναι χαμηλότερη από αυτή που περιμέναμε για διάφορους λόγους. Η ακρίβεια αλλά και ο καιρός. Δεν μας βοήθησε ο καιρός. Όποιος μπαίνει στο ίντερνετ και βλέπει βροχές και καταιγίδες, δεν θα πληρώσει για να πάει να βραχεί. Δεν μας βοήθησαν και διάφορες παράμετροι. Από εδώ και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει».

Υ.Γ. Ερήμωσαν Μύκονος και Σαντορίνη-Στα τάρταρα ο Τουρισμός το 2023 με ευθύνη της Κυβέρνησης ΝΔ.

Την αίγλη τους ως κορυφαίοι Ελληνικοί Τουριστικοί Προορισμοί φαίνεται ότι χάνουν φέτος το καλοκαίρι η Μύκονος και η Σαντορίνη, καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, τα δύο κυκλαδίτικα νησιά υστερούν τόσο ως προς τις αφίξεις σε σχέση με πέρυσι όσο και ως προς την προσφορά αεροπορικών θέσεων, εν αντιθέσει με άλλους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου που κινούνται με πέμπτη ταχύτητα.

Ο Υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Βασίλης Κικίλιας, κατάφερε να αποτύχει στο ευκολότερο Υπουργείο.

Διαβάστε τα απογοητευτικά νούμερα των αφίξεων ΕΔΩ…………

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here