Σοκαριστικό Βίντεο – Καταγγελία από τη Συρία για ΗΠΑ και τουρκική επίθεση κατά Κούρδων.

0
382

Ένα Σοκαριστικό βίντεο από κουρδικό καταυλισμό στη  Συρία ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter o γνωστός αναλυτής Κουρδικών, Συριακών και Τουρκικών θεμάτων, Mutlu Civiroglu.

Όπως ο ίδιος σημειώνει, «δεν υπάρχουν λόγια να γραφτούν σ’ αυτό tweet καθώς έχω μείνει άφωνος αφότου έλαβα αυτό το βίντεο από τη Συρία».

Κούρδη μητέρα κρατά στα χέρια της το παιδί της που μοιάζει πεθαμένο και φωνάζοντας αναρωτιέται «Τί θέλει ο Ερντογάν από μας;» και συνεχίζει:

«Οι ΗΠΑ μας πούλησαν  στους Τούρκους – Πού είναι τα δικαιώματα του Κουρδικού λαού;»…

Ο Civiroglu , σε επόμενη ανάρτησή του επισημαίνει πως παρότι η μητέρα δηλώνει ότι το παιδί της είναι νεκρό, το παιδί είναι πολύ άρρωστο. Στα Κουρδικά ο αραβικός όρος «janaza» χρησιμοποιείται για να εκφράσει το «σχεδόν νεκρός».

Αμερικανοί στρατιώτες στην Συρία. Μια εικόνα, χίλιες λέξεις.

Απογοητευμένοι και ντροπιασμένοι. Αναγκάζονται να προδώσουν τους συμμαχητές τους στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια Αμερικανού στρατιώτη που πολέμησε στο πλευρό των Κούρδων: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι ντροπή!»

ΕΥΓΕ ΣΤΟ STAR – έξω από τα δόντια για την γενοκτονία των Τούρκων!

Θερμά συγχαρητήρια στο STAR. Το κανάλι κάνει αυτή τη στιγμή ένα εκπληκτικό αφιέρωμα στην τουρκική εισβολή, λέγοντας όλη την αλήθεια.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά των τούρκων, φτάνει στο σημείο να θυμίζει στους έλληνες την μικρασιατική καταστροφή και γενοκτονία των ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου.

Σε αντίθεση με κάποια άλλα βρωμοκάναλα που νομίζεις ότι παίρνουν γραμμή απευθείας από τον Ερντογάν, οι από κάποιους άλλους που παίρνουν σκόνη από τον Ερντογάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here