Στην πορεία Διαμαρτυρίας των Επαγγελματικών Φορέων συμμετείχε και ο Στέφανος Κασσελάκης.

0
458

Όλος ο διάλογος με διαδηλώτρια για τον Κατρούγκαλο και την Αριστερά….

Στην πορεία των ελεύθερων επαγγελματιών και στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών συμμετείχε και ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς μια διαμαρτυρόμενη έβαλε τις φωνές στον κ. Κασσελάκη λέγοντας του: «Όλοι μας έχετε προδώσει. Και εσείς εάν έρθετε θα μας προδώσετε».

Σε μια άλλη διαδηλώτρια η οποία κρατούσε φωτογραφία του Γιώργου Κατρούγκαλου αναφερόμενη στο νόμο Κατρούγκαλου, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε φωνάζοντας: «Το έχω αποκηρύξει αυτό».

Στην συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, συνομιλώντας με τη γυναίκα που εξέφρασε την απογοήτευσή της για τις Ελληνικές Κυβερνήσεις διαχρονικά, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο κατά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ό,τι μπορούσε ζητώντας παράλληλα την ευκαιρία ώστε να αποδείξει ότι η Αριστερά είναι κοντά στα προβλήματα του λαού. «Θα το δούμε αυτό κύριε Κασσελάκη»του απάντησε η διαδηλώτρια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης την παρέπεμψε στα λόγια του Αλέξη Τσίπρα και σημείωσε ότι «Πρέπει να είμαστε πρώτη φορά Αριστερά»:

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, συνοδεύοντας τις σχετικές αναρτήσεις του με βίντεο που συζητά με διαδηλωτές στη συγκέντρωση, σημειώνει, επίσης, ότι:

«Το χρήσιμο για μένα δεν είναι να μιλάω με αυτούς που με επαινούν.  Θέλω την καθημερινή επαφή με τον κόσμο που νιώθει από εμάς δυσαρεστημένος ή και προδομένος. Να τους εξηγήσω τις τότε συνθήκες. Να τους μιλήσω για τον νέο ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται».

«Πόσοι τολμάνε να έρθουν εδώ μέσα στον κόσμο να μιλήσουν; Απροειδοποίητα. Αδιαμεσολάβητα. Δώστε μας την ευκαιρία»…αναφέρει επίσης ο Στέφανος Κασσελάκης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here