Νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς: Γνώριμοι «Παλιάς Κοπής» και Νέα πρόσωπα.

0
599

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς, το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου 2024 αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να ορκιστεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Μετά και την επικύρωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας του Οκτώβρη από το Πρωτοδικείο Αθηνών, ας δούμε αναλυτικά και ανά παράταξη, τους δημοτικούς συμβούλους που θα το απαρτίζουν:

Η παράταξη «Ναι για τον Δήμο Μας» του νέο-εκλεγέντα Δημάρχου Βασίλη Ξυπολυτά θα έχει συνολικά 23 δημοτικούς συμβούλους.

Οι 15 από την Κηφισιά:

Ελένη Βάρσου, Γεώργιος Τσούλος, Χάρης Βαφειάς, Κώστας Τσιλιγκίρης, Γιάννης Παντελεάκης, Ελένη Χρονοπούλου, Ελένη Φλέγγα, Χρήστος Καλός, Απόστολος Κασιούρας, Μαρία Κεφαλά Σαλματάνη, Βασιλική Αμαλία (Λίλα) Παπαδημητρίου, Αμαλία Βραχνού, Τίτος Ψαρουδάκης, Ιωάννης Διονυσιώτης, Άννα Κορογιαννάκη.

Οι 5 από τη Νέα Ερυθραία:

Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Στάθης Κύρλος, Γεώργιος Κασναφέρης, Αντώνιος Μπιτσάνης, Χρήστος Λούμπιας.

Οι 3 από την Εκάλη:

Πέτρος Σφηκάκης, Αγγελική Βαλασοπούλου, Λίλα Δραγώνα Τσάντη.

Η παράταξη «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών» του απερχόμενου Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου, θα εκπροσωπείται από συνολικά οκτώ δημοτικούς συμβούλους.

Οι έξι από την Κηφισιά:

Γεώργιος Θωμάκος, Ευάγγελος Αυλήτης, Γιώργος Σκορδίλης, Μανώλης Κουρμαδιάς, Νίνα-Ασπασία Βλάχου, Σταύρος Ζαπάντης.

Οι δύο από τη Νέα Ερυθραία:

Μιχάλης Καυγαλάκης και Νικήτας Κόκκαλης.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα έχει δύο δημοτικούς συμβούλους, από την Κηφισιά τον επικεφαλής Γιάννη Δημητρόπουλο και από τη Νέα Ερυθραία τον Αντώνη Καρναβά.

Η «Κοινωνία Παρούσα», θα εκπροσωπείται επίσης από δύο δημοτικούς συμβούλους την επικεφαλής της παράταξης Αγγελικής Παπάζογλου (Κηφισιά) και την Ανατολή Ζαρωτιάδου (Νέα Ερυθραία).

Υ.Γ. Την αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ανακοίνωσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, η δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Παρούσα» και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Αγγελικής Παπάζογλου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ακολούθησε την προ τεσσάρων ημερών, αποχώρηση του συζύγου της και πρώην Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με 45 ακόμα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here