ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ.

0
750

Ένας νέος χώρος ψυχαγωγίας και άθλησης  στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς κατασκευάζεται στην περιοχή του Κεφαλαρίου  πλησίον του γηπέδου Ξενίας (Καράβελη).

Το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών έδωσε η υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού μεταξύ της εργολήπτριας εταιρείας και του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Εγκρίσεις έργων άνω των 10 εκ. € στο «Α.Τρίτσης» και νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Το έργο με τίτλο «Αστική αναζωογόνηση του Δήμου Κηφισιάς» υλοποιείται μέσω χρηματοδότησης που εξασφάλισε ο Δήμος μας από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ύψους  2.132.893 ευρώ.

Στην όμορφη αυτή περιοχή του Κεφαλαρίου θα κατασκευαστεί ένα σύγχρονο Πάρκο με πολλαπλές χρήσεις αναψυχής και άθλησης για όλες τις ηλικίες (παιδιά, έφηβοι, ενήλικες).

Στο σχέδιο της ανάπλασης προβλέπεται δημιουργία παιδικής χαράς, πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής και ψυχαγωγίας νηπίων, πάρκου εκγύμνασης ενηλίκων και χώρου ανάπαυσης και συνάθροισης πολιτών.

Ο νέος  χώρος θα εξοπλιστεί με ασφαλή παιχνίδια μεταξύ άλλων  κούνιες, συνθέσεις αναρρίχησης,  τσουλήθρες κ.α. και όργανα άθλησης.

Επίσης θα τοποθετηθούν ελαστικά δάπεδα  με τις απαιτούμενες  προδιαγραφές ευρωπαϊκών προτύπων.

Η συνολική διαμόρφωση και ο εξοπλισμός του θα εξασφαλίζει σε μικρούς και μεγάλους ατελείωτο και ασφαλές παιχνίδι σε ένα ακόμη σύγχρονο χώρο για τον Δήμο Κηφισιάς.

Στη σύμβαση προβλέπεται υλοποίηση των εργασιών εντός 12 μηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here