Συγκλονίζει η Αποκάλυψη της εφημερίδας Εστία για την Τουρκική Επέλαση στη Θράκη, στο χώρο της υγείας!

0
214

Η «εισβολή» Τούρκων στην Ελλάδα συνεχίζεται, και μάλιστα εκτός από την Παιδεία, και στην Υγεία, χωρίς να έχει καταλάβει ο Ελληνικός λαός πώς γίνεται να μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι Τουρκικές Εταιρίες στη Ελληνική αγορά, χωρίς μάλιστα να υπάρχουν όροι για παρουσία Ελλήνων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς τους, όπως συμβαίνει στην Τουρκία!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της εφημερίδας Εστία για την τουρκική επέλαση στη Θράκη, στο χώρο της υγείας!

Έτσι, λοιπόν, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Εστία», Τουρκική Εταιρία με έδρα την Κωνσταντινούπολη προχωρά στην ίδρυση πολυϊατρείου στην Αλεξανδρούπολη, και μάλιστα το παράρτημά της καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Έβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Στόχος της Τουρκικής Εταιρίας με επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI είναι κυρίως (μαζί με πολλές ακόμα δυνατότητες που σχετίζονται με δραστηριότητες Υγείας, όπως αναφέρεται στην εγγραφή της στο ΓΕΜΗ του τοπικού Επιμελητηρίου Έβρου) να μπορεί να ιδρύει Ιδιωτικά Ιδρύματα Υγείας, να ανοίγει νοσοκομεία, πολυϊατρεία, ιατρικά κέντρα, ιατρικά εργαστήρια, ιδρύματα αναλύσεων, να παρέχει υπηρεσίες υγείας, να παρέχει κάθε είδους μαθήματα πρώτων βοηθειών, με άδεια από τα αρμόδια όργανα.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση του ΓΕΜΗ με ημερομηνία 10/01/2024 αναφέρεται:

«Τη 10/01/2024 καταχωρίστηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, µε Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 3965191, η από 1-17/11/2023 απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων Αλλοδαπής Εταιρίας (ΤΟΥΡΚΙΑ) Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET LIMITED SIRKETI, με την οποία αποφασίστηκε η εγκατάσταση στην Ελλάδα του υποκαταστήματος αλλοδαπής Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία ATERNA SAGLIK HIZMETLERI TICARET ΕΠΕ-ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και έλαβε αριθμό ΓΕΜΗ».

Η είδηση του Πολυϊατρείου καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Έβρου στις 10 Ιανουαρίου 2024.

Ιδρύεται Τούρκικο Πολυιατρείο στην Αλεξανδρούπολη - EvrosTaNea

Ο στόχος του Πολυϊατρείου εκ Τουρκίας, θα είναι αρχικά οι μουσουλμάνοι της Θράκης που επισκέπτονται τη γειτονική Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη και άλλες πόλεις για ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα τέτοια θέματα, αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι πολίτες του Έβρου και της Θράκης γενικότερα να μπορούν να το επισκέπτονται στην Αλεξανδρούπολη με μικρότερο κόστος από τα άλλα Ιδιωτικά Διαγνωστικά πολυϊατρεία της Ελλάδας.

Εδώ πρέπει να αναγνωστεί ο κίνδυνος της μεγαλύτερης «Τουρκοποίησης» του πληθυσμού της Θράκης, αφού το πολυϊατρείο μπορεί να προσφέρει δωρεάν περίθαλψη σε όσους «προσκυνούν» το καθεστώς Ερντογάν.

Σημαντικότατο θέμα επίσης είναι το γεγονός ότι οι Μέτοχοι της Εταιρίας θα είναι Τούρκοι και κανένας Έλληνας, κάτι που οδηγεί σε λάθος απόφαση και δημοσίευση στο ΦΕΚ, δεδομένου ότι για να φτιάξεις εταιρία στην Τουρκία τουλάχιστον ένας Μέτοχος πρέπει να είναι Τούρκος!

Εδώ η Ελληνική Κυβέρνηση ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στον Ερντογάν μετά τον νόμο για τα σχολεία. Κάποιος πρέπει να τους ξυπνήσει!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here