Συνέντευξη φωτιά στην DW του Μάρτιν Σουλτς: «Αυτή η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να ασκεί αξιόπιστη και σοβαρή πολιτική»!

0
205

«Οι Έλληνες αξίζουν μεγάλης αλληλεγγύης, πλήρωσαν υψηλό τίμημα. Είχα την ευκαιρία να δω στη Λέσβο την αλληλεγγύη τους προς τους πρόσφυγες. Κυρίως η Γερμανία θα έπρεπε να τους ευχαριστήσει και να τους βοηθήσει.»

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να μιλήσουμε για απομείωση ή άφεση χρέους»

«Τον εμπιστεύομαι τον Τσίπρα. Αν παραμείνει Πρωθυπουργός, θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Αλλά νομίζω ότι του αξίζει να του εμπιστευτεί κανείς το μέλλον της Ελλάδας.

Πρέπει να αντιληφθείτε ότι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που του έκαναν τη ζωή πραγματική κόλαση.»

ΔΕΙΤΕ την αποκλειστική συνέντευξη στην DW του πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς ο οποίος κάνει απολογισμό των μνημονίων, μιλά για τον Τσίπρα, τον Βαρουφάκη και επικρίνει την γερμανική κυβέρνηση για την στάση της απέναντι στο ΔΝΤ, πατώντας ΕΔΩ………..

Υ.Γ. «Η Ελλάδα επέστρεψε στην ομαλότητα. Καλώς ήρθατε»: Το μήνυμα του Προέδρου του Eurogroup.

Υ.Γ.1. Αυτοί που παριστάνουν τους ευρωπαϊστές είναι τα πολιτικά απολιθώματα που πέταξαν την Ελλάδα έξω από την ευρωπαϊκή ένωση το 2010 με το μνημόνιο Παπανδρέου. Οι ίδιοι που διατήρησαν αυτή την προσβλητική έξοδο το 2012. 

Οι ίδιοι που αποπειράθηκαν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χρεοκοπημένη Τουρκία του Ερντογάν το 2014. Αυτοί που ενώ μας είχαν πετάξει έξω από την Ευρώπη με τις ενέργειές τους, παρίσταναν τους υπέρμαχους και ζηλωτές του Ευρώ. 

Σήμερα, η Ελλάδα είναι και πάλι ισότιμο μέλος ευρωπαϊκής ένωσης, κάνοντας το πρώτο βήμα το καλοκαίρι του 2015 με την συμφωνία η οποία πρακτικά επανέφερε την Ελλάδα στο ευρωπαϊκό κεκτημένο, από τα πλέον επίσημα χείλη………

Θαυμάστε την απόλυτη πολιτική κατάπτωση της Ν.Δ………

Υ.Γ.2. Για δήθεν καθαρή έξοδο κάνει λόγο η ΝΔ: Αφιερώνει στον Τσίπρα στίχους του Καβάφη.

Υ.Γ.3. «Κι όμως γυρίζει»: Με την φράση του Γαλιλαίου απαντά το Μαξίμου στην Νέα Δημοκρατία.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here