ΣΦΑΖΕΙ χωρίς βαμβάκι ο Λάκης Λαζόπουλος με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: Ο Προπάππους μου η Λόλα και η Προγιαγιά μου η Βιόλα…

0
559

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Μεταξύ άλλων ανέφερε στο podcast του:

«Σε αυτήν την κανονικότητα, προσπαθούν να πείσουν τους Βουλευτές της ΝΔ ότι, αφού δε θα υπάρχει γονέας Α και γονέας Β στα ομόφυλα ζευγάρια θα συνεχίσουν να λένε τα παιδιά «μαμά» και «μπαμπά»…».

«Και το βλέπω το τραγουδάκι, αν υπήρχε επιθεώρηση: Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο, τη γιαγιά τη λένε Νίνα, τον παππού μου Ασημίνα. Ο Προπάππους μου η Λόλα και η Προγιαγιά η Βιόλα. Μνήσθητι μου κύριε και θαυμαστά τα έργα σου»!

Τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την τεκνοθεσία ομοφύλων σχολίασε το πάνελ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, χωρίς να μπορούν να διευκρινίσουν αν ο ηθοποιός είναι υπέρ ή κατά του γάμου ομοφύλων.

Ο Κασσελάκης είναι κάτι σαν τη Θεία από το Σικάγο.

Την άποψή του για τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας και κυρίως στην αντιπολίτευση εξέφρασε ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει στον χώρο της κεντροαριστεράς και της Αριστεράς γενικότερα. Μάλιστα σε ερώτηση του Αρναούτογλου εάν αυτό είναι ανησυχητικό ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι πολύ ανησυχητικό γιατί η εποχή αυτό θέλει. Τίποτα δεν είναι ανησυχητικό».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναφέρθηκε σχετικά με παλαιότερες δηλώσεις του ηθοποιού για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και την άποψή του ότι στερείται πολιτικής ιδεολογίας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε: «Βλέπεις να έχει; Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα την ψάχνει».

Όμως στην ερώτηση του Αρναούτογλου γιατί ο Κασσελάκης έλαβε τη θετική ψήφο από την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές, ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ήταν πάρα πολύ φυσιολογικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και μπήκε αυτός, ο μόνος ζωντανός. Μπήκε με την ανθοδέσμη, ξένος. Είναι λίγο η Θεία από το Σικάγο, φέρνει κάτι καινούργιο. Με αυτό που είχε μπαγιατέψει είναι κάτι καλύτερο. Και είναι κάτι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας.

Αυτό μόνο. Από κει και πέρα, ιδεολογικά δεν ξέρεις που θα βρεθεί γιατί αλλάζει η εποχή. Διότι αυτή η αποϊδεολογικοποίηση που γίνεται μη νομίζεις ότι θα αργήσει να φτάσει σε ένα σημείο που μπορεί κάθε Κασσελάκης να μοιάζει να είναι μια χαρά»…και συμπλήρωσε:

«Γιατί πρέπει να με κυβερνήσει κάποιος που γνωρίζει ότι είναι Κρατίδιο της Κύπρου και το λένε αυτοί που ευθύνονται τόσα χρόνια για τη διαίρεση της Κύπρου αλλά ξέρουν πως το λένε. Και αυτός δεν ξέρει. Τελικά ποια είναι η αλήθεια; Αυτοί που ξέρουν δεν έχουν κάνει τίποτα. Και όχι μόνο δεν έχουν κάνει τίποτα αλλά θα το αναγνωρίσουν και θα υποταχθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here