ΣΧΟΛΙΟ στην απάντηση Χιωτάκη: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

0
1080

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη» τονίζει ο υποψήφιος  Δήμαρχος  Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης απαντώντας σε ανακοίνωση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και, επίσης, υποψηφίου Δημάρχου Κηφισιάς.

Στο……..πνεύμα των Χριστουγέννων ο κ. Χιωτάκης επισημαίνει ότι μετά τις γιορτές και όταν «οι καλικάντζαροι επιστρέψουν στα υπόγεια», θα υπάρξουν οι ευκαιρίες «να συγκρίνουμε το πραγματικό έργο και την προσφορά όλων μας και, το κυριότερο, να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα στους συμπολίτες μας το σχέδιό μας για το μέλλον της Νέας Ερυθραίας, της Εκάλης και της Κηφισιάς, του Δήμου της καρδιάς μας»…..όπως  χαρακτηριστικά αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωση: 

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Θωμάκο και την παράταξή του (όσους τέλος πάντων απέμειναν σε αυτήν ακόμη), τόσο για τις χριστουγεννιάτικες ευχές του, όσο και το ευγενικό «καλωσόρισμα» της υποψηφιότητάς μου.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί το ύφος του περιεχομένου της ανακοίνωσης που εξέδωσαν αναδεικνύει την πραγματική κατάσταση που βρίσκεται η παράταξη που διοικεί σήμερα, και για λίγους ακόμη μήνες, τον Δήμο Κηφισιάς.

Καμία αναφορά στο έργο τους (αφού είναι ανύπαρκτο), αγωνία για την επικείμενη κρίση των πολιτών του Δήμου Κηφισιάς, ανεπιτυχής προσπάθεια να εμφανίσουν «ως μειονέκτημα» την αυτό-διοικητική διαδρομή και προσφορά μου στα κοινά του Δήμου μας.

Είμαι βέβαιος ότι όταν θα περάσουν οι γιορτές των Χριστουγέννων και «οι καλικάντζαροι επιστρέψουν στα υπόγεια», θα έχουμε την ευκαιρία να διεξάγουμε έναν ουσιαστικό διάλογο για τα προβλήματα των προαστίων μας.

Να συγκρίνουμε το πραγματικό έργο και την προσφορά όλων μας και, το κυριότερο, να παρουσιάσουμε με νηφαλιότητα στους συμπολίτες μας το σχέδιό μας για το μέλλον της Νέας Ερυθραίας, της Εκάλης και της Κηφισιάς, του Δήμου της καρδιάς μας.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε Όλους!

ΣΧΟΛΙΟ της Kifisia Press: Έλεος κ. Χιωτάκη, υποτιμάτε και τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας!!

Ας δεχτούμε όμως ότι ο κ. Χιωτάκης  προσπαθεί να αναδείξει / υπενθυμίσει το ανύπαρκτο  έργο και την προσφορά του. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην Δήμαρχος υποχρεωτικά είναι λαϊκιστής; Όχι!!…….Μακριά από εμάς κάθε έννοια ισοπέδωσης και λαϊκισμού.

Τότε όμως ο κ. Χιωτάκης θα πρέπει να απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα:

-Το δημοτικό έργο που σε 3 θητείες δεν κατάφερε να υλοποιήσει, γιατί θα το κάνει στην 4η θητεία του;

-Ένας καταδικασμένος, τουλάχιστον πρωτοδίκως, από τη δικαιοσύνη Δήμαρχος είναι αυτός που χρειαζόμαστε στην Κηφισιά;

-Ποίο έργο; Δείξτε το μας γιατί δεν το βλέπουμε.

-Ποίο δίκτυο κοινωνικής προστασίας και ανακούφισης των συμπολιτών μας έφτιαξε ο Δήμαρχος;

-Που είναι οι υπηρεσίες που θα στηρίζουν τις εργαζόμενες οικογένειες της πόλης μας, τους ανέργους, τα χαμηλά εισοδήματα, τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, αυτούς που μας μεγάλωσαν και τους οφείλουμε την ίδια μας τη ζωή;

-Που είναι τα έργα που θα έπρεπε να αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών και να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της πόλης;

-Γιατί η εικόνα με τα κλειστά ή τα άδεια από πελάτες καταστήματα δεν αφορά τις πολιτικές που στηρίζει χωρίς αστερίσκους ή υποσημειώσεις ο κ. Χιωτάκης και η παράταξη του;

Στο κάτω-κάτω της γραφής κ. Χιωτάκη, θα μπορούσατε άνετα να δοκιμάσετε την τύχη σας μέσα από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Εκεί μάλιστα θα σας ευχηθούμε καλή επιτυχία…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here