Τα εν ΔΗΜΟ….εν ΟΙΚΩ!….η ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της Κηφισιάς την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

0
269

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβούλιου ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ. Τίτος Ψαρουδάκης, παρουσίασε στους Δημοτικούς Συμβούλους, με φωτογραφικό υλικό την κατάσταση των δυο Unimog U300 (2006) που παρέλαβε τον Ιανουάριο και ανέφερε τα εξής:

«Όπως βλέπετε η σκουριά είναι παντού.  Τα οχήματα αυτά καινούργια μπορεί να κοστίσουν έως και 300.000 ευρώ, οπότε αποτελούν ένα ξεχωριστό-σημαντικό κομμάτι του στόλου οχημάτων του Δήμου. Δεν θα μιλήσω για την σημασία τους σε επιχειρησιακό επίπεδο.

Η Επισκευή-Ανακατασκευή θα κοστίσει περίπου 25.000 (1-2 μήνες στο Συνεργείο) για το καθένα από αυτά και θα πρέπει έστω το ένα να είναι έτοιμο για το χειμώνα 2024-2025.

Στη φετινή χαλαρή ρίψη άλατος που έγινε το ένα όχημα χάλασε το βράδυ επειδή έσπασε ένας σκουριασμένος σωλήνας…..».

Αμέσως μετά πήρε τον λόγο ο κ. Γιώργος Θωμάκος ο οποίος αντέκρουσε τα επιχειρήματα του κ. Ψαρουδάκη τονίζοντας τα εξής στο 26.49 της Βιντεοσκοπημένης  4η ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20-03-2024 ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30:

Επικοινωνήσαμε με τον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Νικήτα Κόκκαλη για περισσότερες λεπτομέρειες επί του  θέματος, ο οποίος μας είπε ότι:

«Η σκουριά είναι περιμετρική. Τα Unimog U300 ήταν και είναι απολύτως λειτουργικά και ετοιμοπόλεμα! Είχαν περάσει και οπό το Συνεργείο για Γενική Συντήρηση το ένα τον Νοέμβριο και το άλλο τον Δεκέμβριο του 2023.

Η βλάβη που λέει ο κ. Αναμορφωτής οφειλόταν στο γεγονός ότι ένας χειριστής αφαίρεσε το καλοριφέρ του οχήματος το οποίο είχε χαλάσει για να επισκευαστεί. Στην επέμβαση αυτή κάτι δεν πήγε καλά, με αποτέλεσμα να γίνει κάποια μικροζημιά»!

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, μετά από έρευνα αγοράς της Εφημερίδας «Kifisia Press», διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν οικονομικότερη τρόποι επισκευής από τα 25.000 ευρώ ανά Unimog U300!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here