Τα ΚΙΒΔΗΛΑ Οικονομικά Στοιχεία του Επιλαχόντα‼️

0
493

Απάντηση σε όσα ισχυρίζεται για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Κηφισιάς ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ξυπολητάς, δίνει ο πλέον αρμόδιος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ευάγγελος Αυλήτης.

Σε δήλωση του ο κ. Αυλήτης επισημαίνει:

Ο ενδόμυχος πόθος, του κ. Ξυπολητά να μετατρέψει τον Ανθρώπινο Δήμο Κηφισιάς σε Εταιρία ΑΕ και Συνεργατών, τον οδήγησε να δημοσιεύσει «Κίβδηλα» στοιχεία για τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Δήμου Κηφισιάς!

Ο Δήμος Κηφισιάς είναι Μη Κερδοσκοπικό Νομικό Πρόσωπο,  ας το κατανοήσει επιτέλους‼️

Η Λογιστική Απομείωση των παγίων περιουσιακών στοιχείων είναι 5 εκ ευρώ κάθε έτος!! Αυτό το γνωρίζει ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής.

Σε Πραγματική Οικονομία το πλεόνασμα είναι:

2020 1.711.174,83

2021 4.689.774,34

Καινοτόμος στα Fakenews ο νέος επερχόμενος και  «αναδυόμενος» Αρχηγός της Μείζονος αντιπολίτευσης!

Είμαστε στην διάθεση, της νέας αντιπολίτευσης, στην δημιουργία ενημερωτικών σεμιναρίων για δημοσιονομικά του Δήμου Κηφισιάς!

Συνεχίζουμε…με τον Πολίτη…Ένας Δήμος για όλους!

Η πρόσφατη Ανάρτηση του Επιλαχόντα στο Facebook

Η εικόνα μιλάει από μόνη της! Τα αποτελέσματα της διοίκησης των προηγούμενων ετών, οδηγούν το Δήμο μας σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο. Το έλλειμα χρήσης για το 2021 ανήλθε στα – €4,9 εκ.!…

Η επόμενη μέρα για τη Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη, μπορεί και πρέπει να μας βρει μακριά από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. ΝΑΙ σε ένα Δήμο όπου η ανάπτυξη νικά τη στασιμότητα. ΝΑΙ για το Δήμο μας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here