Τα Τρία Εγκλήματα στην υπόθεση των Τεμπών.

0
116

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων στα Τέμπη, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε εκ νέου το Σάββατο για τα «εγκλήματα που συνεχίζουν να γίνονται».

Η μητέρα της 20χρονης Μάρθας δήλωσε ότι υπάρχουν 3 εγκλήματα στην υπόθεση αυτή.

-Πρώτο έγκλημα είναι η αδιαφορία και η επικινδυνότητα με την οποία λειτουργούσε ο συρμός τόσα χρόνια.

-Το δεύτερο είναι φυσικά το έγκλημα το μπαζώματος,

-Το τρίτο φυσικά είναι το πώς είναι δυνατόν τώρα που ξέρουμε ότι δεν υπάρχει κανένα σύστημα ασφαλείας σε λειτουργία να γίνονται δρομολόγια!

«Είναι αδικαιολόγητη η καθυστέρηση και δεν ξέρω πώς μπορούμε πραγματικά, ποια αιτία να φανταστούμε και ποιο λόγο μπαίνοντας στο μυαλό των ανακριτών να στέλνουμε έναν χρόνο μετά, να ζητάμε βοήθεια και να στέλνουμε υλικό προς εξέταση στο εξωτερικό»…τονίζει.

Υ.Γ. Ένα βίντεο για την θλιβερή επέτειο του εγκλήματος στα Τέμπη.

Ένα Βίντεο για την επέτειο του εγκλήματος των Τεμπών. Αφιερωμένο στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων επιβατών της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity «62» (IC62: Αθήνα-Θεσσαλονίκη), η οποία συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική αμαξοστοιχία «63503» (Θεσσαλονίκη-Λάρισα), στις 28/2/2023 και ώρα 23:21.

Για το εν λόγω Βίντεο απαιτείται από τους θεατές να βρουν περίπου 15 λεπτά σιωπής και ησυχίας. Να καθίσουν κάπου αναπαυτικά και να προσπαθήσουν να το καταλάβουν.

Αιωνία η μνήμη του εγκλήματος. Καλό Παράδεισο στις ψυχές των αδικοχαμένων. Κουράγιο στους συγγενείς.

Ο πόνος δικός τους-η συμπόνια και η έμπρακτη συμπαράσταση στον αγώνα που κάνουν για την απόδοση δικαιοσύνης το χρέος όλων μας. Και βέβαια η συμπαράσταση αφορά και τους (τουλάχιστον) 85 τραυματίες που είχαν τη τύχη με το μέρος τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here