Τα FAKEnews του Τύπου Κηφισιάς συνεχίζονται!………

0
187

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να θυμηθούμε το απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν:

«Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό!»

Τα FAKEnews με μαύρο φόντο του Τύπου Κηφισιάς στις 22/09/17 ήταν καθαρή Ψευδολογία για επαγγελματικούς στόχους.

Επειδή δυστυχώς υπάρχει μεγάλη ανοχή από πολλούς, κάποιοι παίρνουν πολύ αέρα και θεωρούν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν πολλούς για πολύ καιρό. 

Σήμερα τα FAKEnews του Τύπου Κηφισιάς επανήλθαν με το ίδιο μοτίβο δημοσιεύοντας τα εξής:

Ακούστηκε και όχι, φυσικά παρασκηνιακά, αλλά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης το Δ.Σ. του «ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΚΕΛΑ» από τον Πρόεδρο του κ. Αχιλλέα Κουρέπη να «λέει δήθεν» ότι η εν λόγω εφημερίδα δεν θα πάρει ποτέ διαφήμιση όσο είναι ο ίδιος Πρόεδρος.

Στην πραγματικότητα όμως εκείνο που λέχθηκε από τον Πρόεδρο (διαπιστωμένο δια ζώσης) ήταν ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, λόγω της αγοράς 118 λευκωμάτων έκδοσης του Τύπου Κηφισιάς από τον «ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΙΚΕΛΑ»……δεν δικαιούται να πάρει η εν λόγω εφημερίδα άλλη διαφήμιση. 

Είναι καιρός να σταματήσουν να θεωρούν τους εαυτούς τους ότι μονοπωλούν διαχρονικά την διαφημιστική πίτα του Δήμου Κηφισιάς. 

Επειδή το ύψος του ποσοστού διαφήμισης που θεωρούσαν δεδομένο μειώθηκε ξαφνικά για διαφόρους λόγους, δεν σημαίνει ότι κάποιος σώνει και καλά θα πρέπει να στοχοποιηθεί για να γίνει αντιληπτή η «έντονη αντίδραση» της εφημερίδας στην μη καταχώρηση διαφήμισης.

Θεωρούν τους εαυτούς τους πολύ σπουδαίους και ξεχωριστούς. Οι καιροί όμως και οι ισορροπίες αλλάζουν. Αυτοκρατορίες MME γκρεμίζονται, πόσο δε μάλλον μερικοί «λιλιπούτιοι» του τοπικού Τύπου.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here