Τη Συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Αλέξανδρος Βάγιας.

0
311

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο Αλέξανδρος Βάγιας, ο οποίος θα  συμμετέχει ως Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Η “ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ”  καλωσορίζει  τον Αλέξανδρο Βάγια, την “Ψυχή”  των  Αθλητικών Εγκαταστάσεων του “Ελπιδοφόρου”. Υπεύθυνος Ακαδημιών  της “Κηφισιά Αθλητική Ένωση”, Πτυχιούχος Οργάνωσης  και  Διοίκησης  Επιχειρήσεων, διαθέτει μεγάλη Εμπειρία στον Τουρισμό.  Διευθύνων  Σύμβουλος της  “ΠΑΕ  ΚΗΦΙΣΙΑ” .

Με  τις  Οργανωτικές  Ικανότητες   του,  ο Αλέξανδρος  Βάγιας  θα είναι πολύ  Χρήσιμος για τον Διαρκώς  Σύγχρονο Δήμο Κηφισιάς».

Ο κ. Βάγιας δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχομαι τη συνεργασία με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο και συντάσσομαι με τη Δημοτική παράταξη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ-ΕΚΑΛΗΣ», προσβλέποντας στην από κοινού προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία της αγαπημένης μας Κηφισιάς!».

Ο κ. Βάγιας γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα στην Κηφισιά από το 1973. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο του Τουρισμού και των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Παράλληλα, με όρεξη και αγάπη για τον Αθλητισμό, βαδίζοντας στα χνάρια του αείμνηστου πατέρα του, κ. Ιορδάνη Βάγια, από το 2007 δραστηριοποιείται στον χώρο του ποδοσφαίρου, σε Διοικητικές θέσεις. Από το 2012 είναι Υπεύθυνος Ακαδημιών για την ΚΗΦΙΣΙΑ Αθλητική Ένωση.

Με την άνοδο του Συλλόγου τα τελευταία 2 χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκτελεί χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου με επιτυχία, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της Διοίκησης της ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here