Τι ακριβώς σχεδιάζει η Κυβέρνηση με το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος;;

0
271

Ξεπουλάνε το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στους…Συνταξιούχους του Καναδά!…

Στα χέρια των Συνταξιούχων του Καναδά ρίχνει η Κυβέρνηση το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, το Ελ. Βενιζέλος.

Τον περασμένο μήνα είχε ολοκληρωθεί η συμφωνία, είπε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Υφυπουργός Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς επιβεβαιώνοντας ότι τα χρήματα θα πάνε στην μαύρη τρύπα του Δημοσίου Χρέους.

Το μόνο που θα κερδίσουμε, σύμφωνα με όσα είπε ο Υφυπουργός, είναι χαμηλότερα επιτόκια αποπληρωμής του…

Με απλά λόγια, τα Ασφαλιστικά Ταμεία του Καναδά, επενδύουν στην κυρία υποδομή της Ελλάδας, διότι απλούστατα διαβλέπουν ότι θα έχουν κέρδη.

Τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία όμως, δίνουν τα αποθεματικά τους «δωρεάν» σε κάθε Κυβέρνηση για να κάνει τα παιχνίδια της, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου όπου ο Σημίτης εξανέμισε τον μόχθο των Ελλήνων ασφαλισμένων, ενώ με το σκάνδαλο του PSI επήλθε η ολοκληρωτική καταστροφή.

Εάν λοιπόν οι διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων αντί να πέταγαν τα λεφτά τους στο χρηματιστήριο με εντολή Σημίτη, είχαν επενδύσει σε αεροδρόμια, σε λιμάνια, σε ΔΕΚΟ,  το Ασφαλιστικό σύστημα θα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Αλλά σε εκείνη την περίπτωση βέβαια, δεν θα μπορούσαν να ληστέψουν τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων με το εγκληματικό PSI…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here