Το Ιστορικό Επίτευγμα του Πάνου Καμμένου, ανατρέπεται, μαζί με την ισορροπία στο Αιγαίο.

0
330

Ο Κύριος λόγος που ο Πάνος Καμμένος πολεμήθηκε ανελέητα από το Παρακράτος και τα Συμφέροντα, ήταν η στάση του απέναντι στην Τουρκία.

Ο πρώην Υπουργός Άμυνας ήταν ο πρώτος μετά από το 1996, που κατέβασε στρατό στα Ίμια, που άνοιξε πυρ κατά Τουρκικών πτητικών μέσων, που έκανε σαμποτάζ στα Τουρκικά ερευνητικά σκάφη. Ενώ στην πράξη, εφάρμοσε το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα μετά ελληνικά F 16 να σκεπάζουν τον ουρανό της Κύπρου μας.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως του Πάνου Καμμένου, ήταν η Ανατροπή των ισορροπιών στο Αιγαίο, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία.

Επί Υπουργίας Πάνου Καμμένου, η Τουρκία αποβλήθηκε από το πρόγραμμα των F 35, ενώ η Ελλάδα υπέγραψε την στρατηγικής σημασίας συμφωνία για την αναβάθμιση των δικών της F 16.

Ενώ με την αναβάθμιση των Αεροσκαφών Ναυτικής Συνεργασίας, έθεσε τις βάσεις για την ανακήρυξη ΑΟΖ, σύμφωνα με το χάρτη της Σεβίλλης.

Επί Υπουργίας Πάνου Καμμένου, ο Αντί-Τουρκικός αγωγός East Med έγινε νόμος του Αμερικανικού Κράτους, για να τον κατάργηση πραξικοπηματικά ο Μπάιντεν με την Συνέργεια Μητσοτάκη.

EastMed: Ο αγωγός «περνά» στη Δυτική Ελλάδα μέσω…Περιφερειακού Συμβουλίου

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απεμπόλησε όλα αυτά τα επιτεύγματα. Ο Ελληνικός στρατός σταμάτησε να κάνει ασκήσεις στα Ίμια. Άφησε το Ορούτς Ρέις να κάνει έρευνες στο Αιγαίο, ανενόχλητο. Επέτρεψε την επέλαση της Τουρκίας στην Λιβύη με το παράνομο μνημόνιο που συνιστά εισβολή στην εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

Τώρα ακόμα γίνεται το αδιανόητο: Η Τουρκία αποκτά 40 καινούρια F-16 και αναβαθμίζει άλλα 80! Λαμβάνει επιπλέον 900 πυραύλους Αμερικανικής κατασκευής που αποτελούν μέγιστο Εθνικό κίνδυνο.

Έχουμε δυστυχώς την επανάληψη του Βρώμικου 2009, όταν ο Κώστας Καραμανλής ανετράπη ακριβώς επειδή προσπαθούσε να κάνει την Ελλάδα ενεργειακά ανεξάρτητη, βάζοντας την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν στην άκρη.

Ο Πάνος Καμμένος πολεμήθηκε ανελέητα από Παρακρατικά Συμφέροντα, που σήμερα αποκαλύπτεται ότι συνεργάζονται στενά με την Τουρκία. Πάνω και κάτω από το τραπέζι.

Δυστυχώς, η εχθρική χώρα καταφέρνει και επιβάλλει Πολιτικούς που προωθούν τα συμφέροντα της, ενώ παράλληλα εξοντώνει όσους αντιστέκονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here