Υποψήφιος Δήμαρχος ΚΑΙ ο Αλέξιος Μακρής.

0
384

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Κηφισιάς κοινοποίησε και ο Αλέξιος Μακρής τη Πέμπτη 11 Μαΐου, όπως αναμενόταν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Αλέξιος Μακρής ως Υποψήφιος πλέον Δήμαρχος, είναι ο τέταρτος στη σειρά που εκφράζει την επιθυμία διεκδίκησης του Δημαρχιακού Θώκου, στις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, αποτελεί δε τη δεύτερη κατά σειρά απόπειρά του στα δημοτικά δρώμενα.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Αλέξιος Μακρής αναφέρει:

«Η πρωτοβουλία και το κίνητρο της κίνησης αυτής πηγάζει από την επιτακτική ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η πόλη μας να διοικηθεί με συνέργειες και συναινέσεις που θα στηρίζονται αποκλειστικά στη δικαιοσύνη, διαφάνεια και την συλλογικότητα στις διοικητικές αποφάσεις για την άσκηση του δημοτικού έργου, απαλλαγμένες από αυταρχισμό, συγκεντρωτισμό, ολιγωρία, πάσης φύσεως επιβολές κομμάτων ή τρίτων, περιλαμβάνοντας στελέχη απ’ όλους τους ιδεολογικούς χώρους. Είναι αναχρονιστικές και αδόκιμες τέτοιου είδους μέθοδοι που δεν μπορούν να πάνε τον Δήμο μπροστά.

Έχοντας παρουσία 40 μηνών ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή, συνεργαζόμενος με την Διοίκηση του Δήμου από την θέση του αντιδημάρχου Υποδομών & Τεχνικών Υπηρεσιών, εργαζόμενος άοκνα υπέρμετρες ώρες με αφοσίωση σε συνδυασμό των γνώσεων, εμπειριών και της θέλησής μου, θεωρώ πως συνέβαλα σημαντικά στην επίτευξη ενός σοβαρού έργου για τον Δήμο μας.

Άλλωστε αποτελούσε μοναδική υποχρέωσή μου προς τους Δημότες. Όμως στην πόλη μας πρέπει να γίνουν πολλά περισσότερα σε όλα τα επίπεδα.

Για τους λόγους αυτούς θέτω υποψηφιότητα για δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, απευθύνοντας ταυτόχρονα πρόσκληση προς όλες τις δημοκρατικές παρατάξεις του Δήμου μας καθώς και στα στελέχη τους, για την δημιουργία μιας δημοτικής συμπαράταξης που θα υπηρετεί αξίες όπως όραμα, δουλειά, ισότιμες αποφάσεις και αποτελεσματικότητα, αγγίζοντας τα προβλήματα όλων των Κοινωνικών Τάξεων.

Καταθέτουμε τις κομματικές ταυτότητες και δουλεύουμε με τις δημοτικές μας ταυτότητες.»

Δυστυχώς, η Φιλοδοξία του και η Αγνωμοσύνη του, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος τον είχε εμπιστευτεί  και του είχε  αναθέσει  επί τρία ολόκληρα χρόνια το χαρτοφυλάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας, τον οδήγησαν να ακολουθήσει ξεχωριστό δρόμο στην προεκλογική διαδικασία!…

Δήμος Κηφισιάς: Ανακοίνωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλους της "Νέας Αρχής"

ΜΗΠΩΣ τυχόν «Προσβλέπει» στην αναθέρμανση του Συνδυασμού «Νέα Αρχή» του 2018…με ότι αυτό συνεπάγεται ως αποτέλεσμα ή συνέπεια!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here