Φρικιαστικό-Γκεμπελικής Έμπνευσης βίντεο της Χαμάς: Πάνοπλοι μασκοφόροι «νταντεύουν» Μωρά-Ομήρους!

0
398

-Αλήθεια, οι γονείς τους πού είναι;

Φρικιαστικό, γκεμπελικής έμπνευσης βίντεο της Χαμάς: Πάνοπλοι μασκοφόροι « νταντεύουν» μωρά – ομήρους * Αλήθεια, οι γονείς τους πού είναι; <p data-wpview-marker=Με προφανή στόχο να διαψεύσουν βίντεο με φρικαλεότητες εναντίον βρεφών, μωρών και μικρών παιδιών στα Ισραηλινά κιμπούτς όπου επέδραμαν οι τρομοκράτες της Χαμάς, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την ίδια την οργάνωση.

Ένα βίντεο στο οποίο πάνοπλοι μασκοφόροι προσφέρουν…φροντίδα σε παιδιά Ισραηλινών, εν απουσία των [νεκρών ή απαχθέντων;] γονιών τους…

Χθες και προχθές είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας βίντεο που έδειχναν αιματοβαμμένες κούνιες μωρών, νεκρά ή απανθρακωμένα βρέφη σε σάκους. Επίσης ευρέως διαδόθηκε η είδηση για αποκεφαλισμούς παιδιών.

Κανείς δεν ξέρει τα βίντεο με τις φρικαλεότητες της Χαμάς που έδειξαν εμπιστευτικά οι Ισραηλινοί τόσο στους υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, όσο κι ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ο οποίος τον επισκέφτηκε χθες στο Τελ Αβίβ.

Όμως, τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει είναι αρκετά για να μορφώσει κανείς άποψη για το τί έπραξαν οι τρομοκράτες της Χαμάς στον παιδικό πληθυσμό των κιμπούτς που ισοπέδωσαν.

Ωστόσο, η μηχανή προπαγάνδας των τρομοκρατών φαίνεται πως έκρινε πως μπορεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, βάζοντας μασκοφόρους πάνοπλους τρομοκράτες να κρατάνε αγκαλιά μωρά, να τους δίνουν νερό ή να τα κουνούν στο καρότσι τους. Αν δεν ήταν μακάβριο θα ήταν σκηνή από σουρεαλιστική ταινία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here