ΧΑΜΟΣ με την Συνέντευξη Μητσοτάκη στον ΣKAI που ανακοίνωσε έτοιμος για υποχωρήσεις με την Τουρκία!

0
383

Σοκ και Δέος προκάλεσαν τα όσα είπε ανερυθρίαστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, μία ημέρα μετά τη συνάντησή του με τον Ταγίπ Ερντογάν στο Βίλνιους.

Προφανώς και η χρονική στιγμή που ο Έλληνας Πρωθυπουργός ανακοίνωσε «υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις» ώστε να υπάρξει διαπραγμάτευση και συμφωνία με την Τουρκία, δεν είναι καθόλου τυχαία και αυτό εξερέθισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι το σχολίασαν αναλόγως.

Επίσης, δεν έμεινε ασχολίαστο και το γεγονός ότι τη συνέντευξη πήρε η σύζυγος του ανιψιού του κ. Μητσοτάκη, Σία Κοσιώνη.

Ενδεικτικά κάποιες αναρτήσεις από έξαλλους χρήστες του Twitter:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την συνάντηση του με τον Ερντογάν:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Αυστηρή Προειδοποίηση του Κυριάκου Βελόπουλου στους Κυβερνητικούς Βουλευτές.

Η Ελληνική Λύση με δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε, καλή τους Κυβερνητικούς Βουλευτές που διαθέτουν ακόμα Εθνική Αξιοπρέπεια, να υποβάλουν την παραίτησή τους, για να αποτρέψουν την προδοσία του Αιγαίου.

Δείτε την ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου:

«ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, με την οποία προαναγγέλλει Εθνικές Υποχωρήσεις στην δήθεν διαπραγμάτευση με την βάρβαρη Τουρκία, συνιστά προαναγγελία Εθνικής Μειοδοσίας και απεμπόλησης Κυριαρχικών Δικαιωμάτων.

Φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν προετοιμάζει απλά νέες «Πρέσπες του Αιγαίου», αλλά μία Νέα Προδοσία και Ακρωτηριασμό της χώρας.

Η Ελληνική Λύση καλεί τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που διαθέτουν ακόμα Εθνική Υπερηφάνεια και Εθνική Αξιοπρέπεια, να υποβάλουν την παραίτησή τους, ώστε να αποτρέψουν την Προδοσία της Πατρίδας».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ της Kifisia Press: Κύριε Πρωθυπουργέ ΜΗΠΩΣ σας διέφυγε ότι η Ομαλοποίηση στα Ελληνοτουρκικά περνά απαραιτήτως πρώτα από την Κύπρο;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here