ΧΑΣΤΟΥΚΙ κατά της Ελλάδας η παραίτηση Λεζερί της Frontex! Είχε καταγγείλει τις Τουρκικές θηριωδίες στο Αιγαίο!

0
291

Οι μεθοδικές συκοφαντικές επίθεση της Τουρκίας μαζί με το μηχανισμό προπαγάνδας που διαθέτει, έθεσαν εντέλει εκτός της Frontex τον Φαμπρίς Λεζερί.

Χτύπημα κατά της Ελλάδας η παραίτηση Λεζερί της Frontex! Είχε καταγγείλει τις τουρκικές θηριωδίες στο Αιγαίο!

Πρόκειται για μία εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη που συνιστά καταστροφή για την Ελλάδα η οποία χάνει έναν άνθρωπο που δεν είχε φοβηθεί να καταγγείλει τις Τουρκικές θηριωδίες και τα Τούρκικα εγκλήματα στο Αιγαίο. Αυτό ακριβώς πλήρωσε.

Με επιστολή που συνέταξε την 28η Απριλίου 2021, ο υπό παραίτηση πλέον εκτελεστικός διευθυντής του Frontex Φαμπρίς Λεζερί ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και την επίτροπο Μετανάστευσης  Ίλβα Γιόχανσον, για τα δύο επικίνδυνα επεισόδια που προκάλεσαν Τουρκικές ακταιωροί το διήμερο 26 και 27 Απριλίου στο Ανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην επιστολή, τη νύχτα της 26ης και το πρωί της 27ης Απριλίου Τουρκικές ακταιωροί μπήκαν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς σε απόσταση αναπνοής από ένα σκάφος της Φινλανδικής και ένα σκάφος της Σουηδικής Ακτοφυλακής αντίστοιχα, τα οποία επιχειρούσαν κοντά στη Χίο υπό την ομπρέλα του Frontex.

Σύμφωνα με τον κ. Λεζερί, τα δύο περιστατικά εγείρουν ανησυχία, ενώ τα πληρώματα καλούνται να αξιολογούν διαρκώς τα δεδομένα, καθώς το Τουρκικό Λιμενικό ακολουθεί απρόβλεπτη τακτική.

Αποκλειστικό ΕΡΤ: Τι αναφέρεται στην επιστολή του Frontex προς την Κομισιόν για τις Τουρκικές προκλητικές κινήσεις στο Αιγαίο ΕΔΩ…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here