Χρήστος Στυλιανίδης: Η μισή Κύπρος είναι ήδη Τουρκική!

0
312

Μία από τις πιο Ντροπιαστικές Σκηνές στην ιστορία της Μεταπολίτευσης διαδραματίστηκε πριν από λίγο στην ολομέλεια της Βουλής, με πρωταγωνιστή τον Υπουργό Ναυτιλίας του Μητσοτάκη, Χρήστο Στυλιανίδη.

Χρήστος Στυλιανιδης: Η μισή Κύπρος ειναι ήδη Τουρκική

Ο Υπουργός, ο οποίος μάλιστα είναι και Κύπριος στην καταγωγή, είπε από το βήμα της Βουλής, το αδιανόητο: «Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική»!

Σεισμός στη Βουλή με την πρόκληση Στυλιανίδη για την «Τουρκική Κύπρο»!

Υ.Γ. Ένοχη σιωπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για το ανοσιούργημα με την Κύπρο του Χρήστου Στυλιανίδη.

Προκαλεί τεράστια ανησυχία η αδικαιολόγητη έως ύποπτη σιωπή του ΣυΡιζΑ και του ΠΑΣΟΚ, απέναντι στην κατάπτυστη δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας Χρήστου Στυλιανίδη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «η μισή Κύπρος είναι ήδη Τουρκική».

Εκεί που θα περίμενε κάποιος να υπάρξει συντονισμένος ξεσηκωμός από την Αξιωματική Αντιπολίτευση αλλά και το ΠΑΣΟΚ που επιθυμεί να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση, επικράτησε απόλυτη σιωπή.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Στέφανος Κασσελάκης και ο κύριος Νίκος Ανδρουλάκης αλληλοσπαράσσονται για το ποιος είναι ο πραγματικός «κληρονόμος» της πατριωτικής πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, απέρριπτε κάθε διάλογο με την Τουρκία, όσο η Κύπρος βρίσκεται υπό κατοχή!…

Εάν ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και υπήρχε πολιτικός και μάλιστα υπουργός που θα έκανε τέτοια κατάπτυστη, αντεθνική δήλωση, θα τον είχε ξηλώσει σε δευτερόλεπτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here