Όταν η Τίνα συνάντησε τον Σων Κόνερι.

1
1352

Αναμνήσεις 20 ετών από την δημοσιογράφο Τίνα Σγουροπούλου…

Ήταν τον Ιανουάριο του 2001 όταν ο Σον Κόνερι επισκέφθηκε την Αθήνα επειδή η σύζυγός του, πάμπλουτη και ζωγράφος, παρουσίαζε τα έργα της στην «Αθηναϊδα».

Είδατε που λέμε μικρή, αλλά θαυματουργή; Αυτό ήταν και η δεύτερη γυναίκα λαίδη Μισλίν Ρίκμπριν-Κόννερυ (έτσι υπογράφει στους πίνακές της), του θρυλικού «007».

Για εκείνον είναι ο δεύτερος γάμος, για εκείνη ο τρίτος. Το ζεύγος μένει μόνιμα στις Μπαχάμες στην βίλα της λαίδης. Την έκθεση είχε διοργανώσει ο Κύπριος μαικήνας της Τέχνης Δημήτρης Πιερρίδης και καλεσμένη ήταν όλη η αθηναϊκή και όχι μόνον…αφρόκρεμα.

Στην ιδιωτική ξενάγηση, δέκα άτομα παρίσταντο, πριν ανοίξει για τους υπόλοιπους η αίθουσα, κατόρθωσα δολίως να παρεισφρήσω για να μιλήσω με τον σερ. Θα έσκαγα – δημοσιογραφικά – αν δεν το έκανα.

Στάθηκα τυχερή και πλησίασα αμέσως τον κινηματογραφικό πράκτορα «μύθο», που στεκόταν μόνος. Παρά τα χρόνια του και στην πραγματικότητα είναι γοητευτικός και δεν απομυθοποιείται εκτός οθόνης. Το παράστημά του, η ευγένειά του, η γλυκύτητά του σε κατακτούν αμέσως.

Με καλοδέχθηκε, παρά τις διαμαρτυρίες των επί των δημοσίων σχέσεων της εκδήλωσης υπευθύνων. Φορούσε γκρι παντελόνι και μπλέιζερ με χρυσά κουμπιά και κρατούσε ένα ποτήρι με ουίσκι, που δεν έβαλε γουλιά στο στόμα του όσο μιλούσαμε. Και σερ και τζέντλμαν με τα όλα του! Και άρχισα τις ερωτήσεις:

Σας θεωρούν τον πιο σέξι άνδρα πως αισθάνεστε γι αυτό;

«Ξέρετε, πάντα υπερβάλλουν. Πιστεύω όμως ότι ο τίτλος που κολακεύομαι είναι του καλού». 

Έχετε πανέμορφες συμπρωταγωνίστριες δεν ζηλεύει η γυναίκα σας;

«Κουράστηκα να με ζηλεύουν οι γυναίκες της ζωής μου, γι αυτό είμαι με την Μισλίν τόσα χρόνια μαζί. Κι αν ζηλεύει, δεν με δυσκολεύει».

-Είστε ικανοποιημένος από την μέχρι  τώρα πορεία σας;

«Ξέρετε δούλεψα πολύ σκληρά όταν ήμουν νέος, όπως κι στα πρώτα βήματά μου στον κινηματογράφο. Κι αυτή είναι δύσκολη κι απαιτητική δουλειά. Αλλά η τύχη με ευνόησε στέλνοντάς μου  τον «πράκτορα». Θα ήμουν αχάριστος αν παραπονιόμουν».

Εν τω μεταξύ μας είχε πλησιάσει και η Μισλίν, για να δει ποια γυναίκα μιλά με τον άνδρα της, τι γίνεται…έτσι, είχα μια ενδιαφέρουσα κουβέντα και μ εκείνη.

-Ήταν δύσκολο να κάνετε το πορτρέτο του άνδρα σας;

«Ευτυχώς που τον ξέρω τόσο καλά ώστε θυμάμαι και την παραμικρή του λεπτομέρεια. Γιατί σαν μοντέλο δεν είναι καθόλου πρόθυμος».

-Είστε παντρεμένη με μια λαμπερή δημοσιότητα κι όλοι θα σας ρωτάνε, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι  και δεν ζηλεύετε;

«Πιστεύω πως έγκειται στην εξυπνάδα της γυναίκας να «κρατήσει» όρθιο κοντά της έναν τέτοιο «θρύλο». Τόσα χρόνια βλέπετε είμαστε μαζί. Εξ άλλου όταν γνώρισα κι ερωτεύτηκα τον άνδρα μου ήξερα τι θα αντιμετωπίσω και ήμουν καλά προετοιμασμένη, πριν πω το «ναι». Τον σέβομαι, τον θαυμάζω, τον αγαπώ, και είμαι διακριτική και τρυφερή, πάντα κοντά του».

Ακούστε τα οι όμορφες, ψηλές, ξανθιές και μελαχρινές και πάρτε μαθήματα από μια κοντή κι ασχημούτσικη (αλλά του παμπλούτου να λένε και την αλήθεια).

Υ.Γ. Αυτή ήταν η μοναδική συνέντευξη που πήρε δημοσιογράφος τότε, από τον σερ Σον Κόνερι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τινα μου η συνέντευξη ήταν υπέροχη όπως πάντα με ότι καταπιάνεσαι!Έξυπνες οι απαντήσεις ενός πραγματικά πετυχημενου ακομπλεξαριστου σταρ!Παράδειγμα προς μίμηση ή σύζυγός του για τις περισσότερες ανόητες γυναίκες!! Καλό φθινόπωρο καλή νέα χρονιά με ότι καινούριο μας προσφερεις.Παντα με αγάπη Ελένη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here