Όταν ο Δήμος Κηφισιάς έχει τέτοιους Δημοτικούς Συμβούλους……τι να τους κάνει τους εχθρούς.

0
225

Στις 17/10/2017 διεξήχθη στην εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. η κατακύρωση αποτελέσματος του διαγωνισμού με θέμα «Εκμίσθωση κοινοχρήστων χώρων υπαίθριας διαφήμισης σε διαφημιστικά πλαίσια-οθόνες και διαφημιστικά πλαίσια σε στύλους με πινακίδες ονοματοθεσίας οδών στον ενιαίο Δήμο Κηφισιάς».

Η απόφαση κατακύρωσης της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 24/10/2017, για να λάβουνε πλήρη γνώση του περιεχομένου της όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους και συγκεκριμένα η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, λόγω αποκλεισμού της συμμετοχής της από τον διαγωνισμό, αποφάσισε να υποβάλει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017, ζητώντας την ακύρωση ή ανάκληση του εν λόγω διαγωνισμού, λόγω δήθεν συγκεκαλλυμένης μορφής διάκρισης κτλ.

Στην «ουρά» της προσφεύγουσας εταιρείας, τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι, της δημοτικής παράταξης Χιωτάκη, οι κ.κ. Αντώνης Μπιτζάνης, Ευστάθιος Κύρλος και Κωνσταντίνος Τσιλιγκίρης συνυπέγραψαν την προσφυγή, εμφανιζόμενοι ότι έχουν ΔΗΘΕΝ έννομο συμφέρον να προσβάλουν την απόφαση της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.

Δηλαδή συνηγορούν υπέρ του Προμηθευτή ο οποίος υπέβαλε Ειδική Διοικητική Προσφυγή στις 01/11/2017 εναντίον της δημοτικής εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. !!

Ο Δήμαρχος, μετά από μία «απαράδεκτη» πρόκληση του κ. Ευστάθιου Κύρλου, αναγκάστηκε να παρουσιάσει, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 08/11/2017, μέρος του περιεχομένου της Ειδικής Διοικητικής Προσφυγής εναντίον του Δήμου Κηφισιάς, με 1η στην σειρά την εταιρεία-προμηθευτή REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη και 3ον στη σειρά τον κ. Ευστάθιο Κύρλο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Κηφισιάς, λέγοντας τα ακόλουθα:

Νομίζω ότι είναι Αυτό-διοικητικό ρεκόρ και Πανελλήνια πρωτοτυπία της Κηφισιάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι να συνυπογράφουν προσφυγή ενός Προμηθευτή εναντίον του Δήμου Κηφισιάς για την ακύρωση ενός διαγωνισμού! Επίσης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει και τους υπόλοιπους εάν προκληθεί.

Απολογούμενος ο κ. Κύρλος είπε ότι τον πλησίασε ένα νεαρό παιδί (!!) δημότης Κηφισιάς και του είπε ότι στον εν λόγω διαγωνισμό με πετάξαν απέξω επειδή άργησα περίπου 20-30 λεπτά χωρίς να ξέρω ότι έπρεπε να συμμετάσχω μισή ώρα πριν! Επίσης πρόσθεσε ο κ. Κύρλος ότι του απέδειξε ότι η προσφορά του ήταν πιο συμφέρουσα από αυτή που κατακύρωσε το Δ.Σ. της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.!….χωρίς βεβαίως να το τεκμηριώνει.

Για αυτό τον λόγο, συνέχισε, θεωρώ σωστό, ηθικό και λογικό να συνυπογράψω αυτή την ένσταση, για να προασπίσω τα συμφέροντα του Δήμου!! ΑΚΟΥΣΟΝ…..ΑΚΟΥΣΟΝ!!……

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kifisia Press, η εταιρεία REGNUM COMMUNICATION & SRATEGY Μ.Ι.Κ.Ε. του Δημήτρη Μουχλίδη, υπέβαλε τα δικαιολογητικά για τον διαγωνισμό στις 09.45 ακριβώς αντί στις 09.00 που ήταν προκαθορισμένη. 

Την καθυστέρηση αυτή την «σημείωσαν» δεικτικά οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που ήταν παρόντες, οι οποίοι μάλιστα ζήτησαν και την άμεση αποβολή του!

Επίσης προξένησε φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Κύρλος δεν γνώριζε καν ότι ο διαγωνισμός αυτός ήταν πλειοδοτικός και όχι μειοδοτικός! Γκάφα ολκής εκ μέρους του κ. Κύρλου ο οποίος θεωρεί τον εαυτόν του παντογνώστη!!

Είναι άξιο απορίας λοιπόν κατά πόσο το έννομο συμφέρον των εν λόγω Δημοτικών Συμβούλων είναι προσωπικό και άμεσο. Δηλαδή τι είδους βλάβη υπέστησαν οι κ.κ. από την προσβαλλόμενη πράξη;;

Όταν μάλιστα (1) επί Δημαρχίας Χιωτάκη, η εταιρεία MEDIA MOTION του Πέτρου Μουχλίδη (πατέρα) είχε δημιουργήσει ένα τεράστιο χρέος προς την εταιρεία ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. ύψους Ευρώ 160.000,00 και (2) ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, της ίδιας δημοτικής παράταξης, είναι μέλος το ΔΣ της εταιρείας ΟΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. και γνώστης όλων των λεπτομερειών της απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού!

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ σας παραπέμπουμε στον τίτλο του παρόντος άρθρου…….

Δείτε την τακτική συνεδρίαση του Δήμου Κηφισιάς στις 08/11/2017 και ειδικότερα το σημείο 52,36 και μετά:

{videobox}_NAvJ3-ykVw{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here