Ένας σάκος προσφοράς σε κάθε γειτονιά!

0
204

Οι Πρόσκοποι αισιόδοξοι και πάντα έτοιμοι για το καλό ετοιμάζουν μέσα στο μήνα Μάρτιο μία δράση προσφοράς προς τα παιδιά και το συνάνθρωπο.
Η λογική της δράσης είναι πολύ απλή!

Η περίοδος των γιορτών μπορεί να πέρασε αλλά οι ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι αδύνατον να καλυφθούν από τις προσφορές της εορταστικής περιόδου! Συνεχίζουν και αυξάνονται μέρα με την ημέρα.

Για τους Προσκόπους κάθε μέρα, κάθε ώρα, είναι ώρα για προσφορά και ανάληψη πρωτοβουλιών σε εθελοντικό επίπεδο! 

Γι’ αυτό ανοίγουμε τις Εστίες μας στο κοινό, στη γειτονιά και να γίνουμε οι κατά τόπους συλλέκτες καλής θέλησης και κοινωνικής αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο!

Κάθε ένας από εμάς έχει πιθανότατα κάποια αντικείμενα – βιβλία, ρούχα, παιχνίδια ή και τρόφιμα μακράς διαρκείας – τα οποία δεν χρειάζεται πια ή απλά θα ήθελε να τα προσφέρει σε κάποιον άλλο που τα έχει περισσότερο ανάγκη.

Όμως δεν γνωρίζει που μπορεί να τα παραδώσει ή δεν έχει χώρο να τα συγκεντρώσει ή το απαιτητικό πρόγραμμά του/της δεν του επιτρέπει να αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο για να τα παραδώσει σε κάποιο φορέα.

Οι Προσκοπικές Εστίες σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των δικών μας ανοίγουν τις πόρτες τους και την αγκαλιά τους σε όλους του πολίτες που θέλουν να προσφέρουν κάποιο από τα παραπάνω είδη.

Κάθε Σάββατο 12.00-14.00, του μηνός Μαρτίου, τις ώρες των συγκεντρώσεών μας, οι Βαθμοφόροι μας θα δέχονται τις προσφορές σας στο χώρο των Προσκόπων της Κηφισιάς, επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 73. 

Σε αυτή μας τη δράση σας θέλουμε πραγματικά δίπλα μας. Εκτός από το να φέρετε εσείς οι ίδιοι βιβλία, ρούχα, παιχνίδια ή και τρόφιμα μακράς διαρκείας στη λέσχη μας, θα θέλαμε να μοιραστείτε την προσπάθειά μας με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και όποιον άλλον νομίζετε ότι μπορεί να γίνει αρωγός στην προσπάθειά μας.

Ακόμη και απλά να στείλετε το video της δράσης μπορεί να φτάνει.

Στόχος μας είναι να υπενθυμίσουμε ότι ο διπλανός μας χρειάζεται τη βοήθειά μας 365 μέρες το χρόνο αλλά και να διευκολύνουμε όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν, μιας και λόγω της δραστηριοποίησής μας στις γειτονιές, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίζουμε καλά ποιοι δοκιμάζονται, ποιοι χρειάζονται βοήθεια και ποιοι υποστήριξη για να βοηθήσουν άλλους.

Μπορούμε να γεμίσουμε το Μάρτιο ένα σάκο προσφοράς σε κάθε γειτονιά;

Αν συνεργαστούμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε τοπικά ιδρύματα και φορείς ανά την Ελλάδα αλλά και στους φορείς Givethekids (παιδικά ρούχα και παιχνίδια), library4all (βιβλία) και ΜΠΟΡΟΥΜΕ (τρόφιμα).

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here