Ο καθρέφτης του Τέρατος!

0
130

«Έργα και Ημέρες» της σχέσης ΝΔ-Χρυσής Αυγής…

Βίντεο για «τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ-Χρυσής Αυγής» κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, με τους δημιουργούς του, την Κοινωνική Λέσχη «20/20 Movement» να σημειώνει:

«Μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, άρχισε άμεσα η προπαγανδιστική εκστρατεία του Κυβερνώντος κόμματος, με Fake news και σπίλωση των προοδευτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν στη νεοναζιστική απειλή και τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.

Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ-Χρυσής Αυγής.

Τον καθρέφτη που ωραιοποίησε το πρόσωπο του τέρατος. Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό, σε “κανονικότητα”».

Το βίντεο θα σας φανεί πολύ μικρότερο σε διάρκεια απ’ όσο πραγματικά είναι. Δείτε το μέχρι το τέλος και πιστέψτε στα μάτια σας.

Ο καθρέφτης του τέρατος

Μετά την ιστορική καταδίκη της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, άρχισε άμεσα η προπαγανδιστική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος, με fake news και σπίλωση των προοδευτικών δυνάμεων που αντιστάθηκαν στη νεοναζιστική απειλή και τους χρυσαυγίτες δολοφόνους.Το 20/20 παρουσιάζει μερικά από τα έργα και τις ημέρες, της συμβιωτικής σχέσης ΝΔ – Χρυσής Αυγής.Τον καθρέφτη που ωραιοποίησε το πρόσωπο του τέρατος.Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ποιος μετέτρεψε τον φασισμό, σε «κανονικότητα».(Το βίντεο θα σας φανεί πολύ μικρότερο σε διάρκεια απ’ όσο πραγματικά είναι. Δείτε το μέχρι το τέλος και πιστέψτε στα μάτια σας).

Gepostet von 20/20 Movement am Montag, 12. Oktober 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code