ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να διώκονται οι κάτοικοι της Λέσβου, που κρατούν τις Θερμοπύλες της Ελλάδας και του ανθρωπισμού.

0
313

Επειδή μάλλον κάποιοι στην Κυβέρνηση δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει, αυτό τουλάχιστον θέλουμε να ελπίζουμε γιατί δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το κάνουν με σχέδιο, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η Λέσβος αποτελεί πρώτο στόχο της Τουρκίας. Και όχι στόχο φιλοσοφικό, αλλά στρατιωτικό.

Η Κυβέρνηση λοιπόν ήδη έχει κάνει ένα ατόπημα, ελπίζουμε λόγω ανικανότητας και όχι δόλου. Να πενταπλασιάσει τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί μέσα σε λίγους μήνες.

Έκανε δεύτερο ατόπημα στέλνοντας δυνάμεις ασφαλείας να κάνουν απόβαση στο νησί και να συγκρουστούν με κατοίκους.

Τρίτο ατόπημα δεν επιτρέπεται. Και μιλάμε φυσικά για τις διώξεις κατά κατοίκων για κωμικούς λόγους, μόνο που η κατάσταση δεν προσφέρεται για αστεία.

Αυτό πρέπει αμέσως να αναιρεθεί με κάθε τρόπο. Δεν μπορείς να εκβιάζεις αυτούς τους ανθρώπους που κράτησαν τις Θερμοπύλες του ανθρωπισμού απέναντι στους κατατρεγμένους πρόσφυγες, και τώρα κρατούν τις Θερμοπύλες του Ελληνισμού απέναντι σε ισλαμοφασίστες και Tούρκους.

Επαναλαμβάνουμε, η Λέσβος αποτελεί πρώτο Τουρκικό στόχο. Δεν μπορεί λοιπόν η κυβέρνηση να την μετατρέπει σε νέα Κύπρο. Εάν δεν πιστεύει τα δικά μας λόγια, ας αναζητήσει την σχετική αναφορά του αείμνηστου στρατηγού Γρυλλάκη, προς τον πατέρα του, αείμνηστου Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Νοσηρά φαινόμενα παρακράτους»: Στο σκαμνί 55 κάτοικοι της Λέσβου και 10 της Σάμου για τα πρόσφατα  γεγονότα του.

«Ο κ. Μητσοτάκης και ο Εκπρόσωπος του αποδεικνύεται ότι επιχείρησαν να νομιμοποιήσουν και να προστατεύσουν αυτά τα τάγματα παρά-αστυνομίας, διότι προφανώς γνωρίζουν καλά πως η τερατογένεσή τους είναι αποτέλεσμα των δικών τους απαράδεκτων πολιτικών στα νησιωτικά μας σύνορα»…δηλώνει ο Γ. Ραγκούσης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 55 κατοίκων της Λέσβου και τουλάχιστον 10 κατοίκων στη Σάμο για τα αδικήματα της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της παράνομης κατάληψης δρόμων ανακοίνωσε την Παρασκευή 06/03/20 το βράδυ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βορείου Αιγαίου.

Οι πρώτοι (στη Λέσβο) κατηγορούνται ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο παρεμπόδισαν τη μεταφορά νεοεισερχομένων προσφύγων και μεταναστών στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια, τοποθετώντας στο δρόμο τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια υπηρεσιακά οχήματα Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι δεύτεροι (στη Σάμο) κατηγορούνται ότι το πρωί της 25ης Φεβρουαρίου και τις βραδινές ώρες της 27ης προς την 28η Φεβρουαρίου, παρεμπόδισαν με το ίδιο τρόπο, δηλαδή τοποθετώντας στο δρόμο τόσο ιδιωτικά όσο και δημόσια υπηρεσιακά οχήματα Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρεμπόδισαν την εκτέλεση εργασιών στη νέα υπό κατασκευή δομή διοικητικής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ζερβού της Σάμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here