Ακόμα δεν καταλάβατε γιατί ο Σουλτς δεν θέλει τον Καμμένο;

0
147

ΙΔΟΥ ο λόγος:

Ο επιχειρηματίας Αβατάγγελος που κατηγορείται για την υπόθεση των εξοπλιστικών, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του ότι η συμφωνία για τα υποβρύχια ήταν δώρο του Σημίτη στον Σρέντερ.

Χωρίς αυτό το δώρο, είπε χαρακτηριστικά, η HDW θα είχε κλείσει επηρεάζοντας άμεσα τα συμφέροντα του Σρέντερ.

Όλως τυχαίως, ο Σρέντερ που έστησε την δουλειά με τον Σημίτη και την ολοκλήρωσε ο Βενιζέλος στην πλάτη του Ελληνικού λαού, είναι ο πολιτικός συνέταιρος του Σουλτς. Όλοι οι Γερμανοί εμπλεκόμενοι στις μίζες, είναι θερμοί υποστηρικτές τους…….ποικιλοτρόπως!

Γι’ αυτό και η γερμανική δικαιοσύνη έσπευσε να τους καθαρίσει μαζί με τον Ματαντό, τον «Χριστοφοράκο των υποβρυχίων» δηλαδή. Και η εδώ κυβέρνηση Σαμαρά προσπάθησε να καθαρίσει τον Βενιζέλο αλλά και τον Ματαντό!

Όλο αυτό το πανηγύρι του αίσχους, στοίχισε δισεκατομμύρια στον Ελληνικό λαό, ειδικά με την σκανδαλώδη ενέργεια του Βενιζέλου, που προσέφερε ακόμα και ασυλία στους γερμανούς απατεώνες.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πως ο Τσοχατζόπουλος είναι μέσα για «τροχαία παράβαση» (σε σύγκριση με αυτά που έκανε ο Βενιζέλος), η συμμορία κινητοποιήθηκε άμεσα. Το μήνυμα Καμμένου ήταν σαφές: Σας ξέρω, θα σας λιώσω».

Προσπαθούν λοιπόν με αιχμή του δόρατος τον πολιτικό (;) κληρονόμο του Σρέντερ, να εκφοβίσουν τον Έλληνα ΥΠΕΘΑ, ώστε να τον αποθαρρύνουν. Ξέρουν λοιπόν τι κάνουν, αφού αυτό είναι το «μυστικό».

Η επερχόμενη εξεταστική δεν θα ανεχθεί κανέναν εξωδικαστικό συμβιβασμό Ματαντων και γερμανών φίλων του Σουλτς.

Όπως δολίως προσπάθησε να υιοθετήσει το καθεστώς Σαμαρά, που τώρα φανερώνεται η αιτία της γοητείας που ασκούσε στον γερμανικό παράγοντα. Δικαίως ανησυχείτε κύριε Σουλτς……..

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here